بهترین روش پخت رب انار خانگی خوشمزه و خوش رنگ با تمام نکات/رب انار/انار
خاصیت رب انار
رب انار با داشتن ویتامینهای B5 ،B6 ،C ،E ،A، پتاسیم و منیزیم، یک آنتی اکسیدان بسیار قدرتمند است. رب انار همچنین سرشار از فیبر است و برای مدت طولانی از گرسنگی جلوگیری میکند. انار سرشار از آنتی اکسیدان و پلی فنول است و همچنین با چاقی مقابله میکند. هورمونها را متعادل میکند و بنابراین کنترل وزن را تسهیل میکند.
رب انار سرشار از ویتامین
رب انار دارای فیبر، پتاسیم، ویتامین C، مقداری آهن، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، اسید فولیک، پلی فنول، اسید اولایژیک، قند، ویتامین A، گروه ویتامین B ،B۱ ،B۲ ،B۳ ، B۶ ،E است.
کاهش کلسترول
رب انار سرشار از ترکیباتی به نام " پلی فنول "ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمیدهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. مقدار زیاد کلسترول در شریانها باعث سخت شدن آنها میشود و ممکن است منجر به اختلالات قلبی شود.
لاغری
در رژیمهای غذایی از رب انار و آب انار برای لاغری و کاهش وزن استفاده میکنند زیرا انار سرشار از ویتامینهای A,B,C میباشد که به سوخت و ساز بدن کمک میکند. برای لاغرتر شدن بهتر است رب انار را به صورت ناشتا مصرف نمایید زیرا اینگونه جذب آن بهتر صورت میگیرد. برای رسیدن به وزن دلخواه داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش و تحرک کافی کنار مصرف ناشتای رب انار کمک کننده است.
بارداری
رب انار حاوی نیاسین است که مادهای ضروری برای رشد ذهن جنین میباشد بنابراین خوردن آن به خانمهای باردار توصیه میشود. همچنین خانمهای باردار میتوانند برای کاهش تهوع خود رب انار مصرف نمایند و اشتهای خود را افزایش دهند.
افزایش انرژی
رب انار سرشار از ویتامین B فراوانی میباشد. ویتامین B۱ به عنوان یک کاتالیزور در بدن فعالیت کرده و باعث فعالیت مناسب آنزیمها شده و سبب میشود همیشه پرانرژی باشید.
https://www.aparat.com/v/6zoE8
همه توضیحات ...