بادمجان کباب گیلانی (بادمجان شکم پر) به روش روستایی - غذای 100% گیاهی
دوست داشتم اولین آشپزی که باهاتون به اشتراک میذارم، غذای مورد علاقهام باشه، اسم این غذا بادمجون کبابه، و من همیشه این غذارو با رسپی مادر بزرگم درست میکنم، این غذا کاملا گیاهیه و ترکیب بادمجون و سبزیهای معطر و گردو و رب انار که مواد اصلی این غذا هستند چنان نتیجهای به جا میذاره که طعمش، شگفت زدتون میکنه. اسم ظرفی که توش به همراه یک سنگ گرد مواد اولیه غذارو آسیاب میکنیم ،نَمَکیار هستش، که این روش آسیاب کردن، در منطقه ما قدمت بسیار زیادی داره،حس و حال کار با نمکیار منو میبره به دوران کودکیم که مادر بزرگم با دستهای مهربانش این غذا رو برامون آماده میکرد.
مواد لازم برای 5 نفر:
1 کیلو بادمجان
400 گرم گردو
40 گرم نعنا
40 گرم چوچاق
40 گرم جعفری
40 گرم ریحان
40 گرم مرزه
4 حبه سیر
1 عدد پیاز
2 قاشق غذا خوری رب انار
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
1 قاشق غذا خوری زیره کوهی (گاو زیره)
1 قاشق مربا خوری زردچوبه
1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه
نمک به میزان دلخواه
برای حمایت از ما لطفا کانال ما را دنبال کنید
️ما را در اینستاگرام دنبال کنید:
https://www.Instagram.com/Rural_Cuisine/
درباره ما:
من میجان هستم یک دختر روستایی که در طبیعت بکر شمالِ ایران زندگی میکنه
تو این کانال میخوام تورو با حال و هوای زندگی روستایی آشنا کنم، تا ببینی چه لذتی داره غذای سالم بخوری، به دور از سرو صدا و شلوغی شهر زندگی کنی، اطرافت طبیعت بکر و حیوانات دوست داشتنی باشه، با دستای خودت محصولاتت رو بکاری و برداشت کنی. نگاه تو به من انگیزه میده تا این راه رو ادامه بدم، پس بشین و در آرامش زندگی روستایی منو ببین و لذت ببر.
ارتباط با ما: [email protected]
همه توضیحات ...