شیرینی کشمشی به سبک قنادی
شیرینی کشمشی جان جانان
از اون دسته شیرینی های خوشمزه و پرازخاطره اس و درست کردنش هم ساده اس بریم، سراغ طرز تهیه اش:
مواد لازم:
آرد ا لیوان
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۱عدد
پودرقند ⅔ پیمانه
کشمش پلویی ¼لیوان
اسانس وانیل ¼قاشق چایخوری
طرزتهیه:
کره به دمای محیط رسیده رو با پودرقند واسانس وانیل مخلوط میکنیم وباهمزن میزنیم بعدتخم مرغ رو اضافه میکنیم وبه همزدن ادامه میدیم تا مایه یکدستی بشه.حالا نوبت آرده،کم کم به مایه مون اضافه میکنیم ومخلوطش میکنیم.
آخرین مرحله آماده کردن خمیر اضافه کردن کشمشه،
اگر کشمشتون سفت بود ۳۰ دقیقه درآب میخیسونیم تا نرم بشه بعداضافه میکنیم.
کف سینی رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مایه شیرینی رو داخل قیف میریزیم وبه اندازه یه گردو ازمایه روی کاغذ روغنی میریزیم وبا فاصله مجددا بعدی رو.
ومیزاریم تو فرازقبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. وقتی لبه های شیرینی طلایی رنگ شد یعنی شیرینی پخته و از فردرمیاریم واجازه میدیم خنک بشه و آماده نوش جان کردنه.
@saghar_sweet
https://www.instagram.com/p/CYoGpk9o4y4/?utm_medium=copy_link
همه توضیحات ...