آموزش مارمالاد سیب به روش قنادی

eli.dey
127 بار بازدید - پارسال -   مارمالاد سیب قنادی رو
  مارمالاد سیب قنادی رو میتونید برای انواع فیلینگها خصوصا برای شیرینی مربایی یا آلمانی استفاده کنید حتی میشه برای وعده صبحانه هم میشه استفاده کرد و بخاطر استفاده از گلاب و زعفرون نه تنها رنگش عالی میشه طعمش هم بینظیر میشه پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن موادلازم سیب زرد: ۵۰۰ گرم شکر: ۵۰۰ گرم گلاب: یک چهارم پیمانه (دلخواه) آب : یک پیمانه پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری آب: یک چهارم پیمانه زعفران یا رنگ(دلخواه) وانیل: یک دوم قاشق چایخوری آموزش های بیشتر در : کانال یوتیوب:https://www.seevid.ir/c/Elichef پیج اینستا گرام:@eli.dey برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید نکات مهم استفاده از گلاب و زعفران کاملا سلیقه ایه ولی حذف نکنید بهتره ما تو کارگاهمون حذف نمیکنیم و برای فیلینگ بسکویتها فوقولاده میشه و عطر شیرینی رو بیشتر میکنه برای وعده صبحانه هم عالیه از سیب قرمز معمولا استفاده نمیشه بهتره از سفید زرد استفاده بشه و اصلا درجه یک بودن سیبها اصلا مهم نیست و از سیب فریز شده هم میشه استفاده کرد ماندگاری فوقولاده بالایی داره به شرطی که غلظتش کم نباشه توی ظرف شیشه ای در بسته تو یخچال تا ۶ ماه ماندگاری داره توی بعضی از رسپیها از نشاسته ذرت هم استفاده میشه ولی نشاسته ذرت چون زود ترش میشه و ماندگاریش رو کم میکنه و باید فوری مصرف بشه بهتره در حجم بالا استفاده نشه پودر ژلاتین احتیاجی به بن ماری کردن و پختن نداره در آخر کار که پخته شد خمیر ژلاتین رو بهش اضافه کنید و با داغی خود مارمالاد ذوب میشه و اگرم از قبل بن ماری کنید و اضافه کنید هیچ ایرادی نداره بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه
پارسال در تاریخ 1401/12/20 منتشر شده است.
127 بـار بازدید شده
... بیشتر