آغاز کارگاه : " 20 قانون طلائی آرائیدن بشقاب غذا و نوشیدنی ها"
ظاهر،ترکیب بندی رنگ، بهداشت جزو عوامل اولیه انتخاب بشقاب غذا جهت سرو می باشند. لذا انسان ها بدلیل غریزی و احساسات به ظاهر غذا نیز اهمیت می دهند. در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار و بر اساس الگوهایی طلائی هنر آرائیدن بشقاب غذا را آموزش می دهیم.
موارد آموزش کل دوره:
گارنیش های ملوکولار (تویلی، گیپورها،خاویار ها، بابلز ها ، رشته ابریشم و .........
برش سبزیجات و میوه ها
20 قانون طلائی تزئین بشقاب غذا
3 روش کلاسیک تزئین بشقاب غذا
اصول انتخاب ظرف غذا
نکات فنی ترکیب بندی غذا و دورچین
.
مدرس: لاله شفیعی
.
تاریخ شروع کارگاه : دوشنبه 29 فروردین
در3-4جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: ساعت 9الی 11
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری و مجازی
نحوه آموزش دوره: Demo/Workshop
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری)
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی
.
.....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
همه توضیحات ...