آغاز کارگاه : " 20 قانون طلائی آرائیدن بشقاب غذا و نوشیدنی ها"

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
ظاهر،ترکیب بندی رنگ، بهداشت جزو عوامل اولیه انتخاب بشقاب غذا جهت سرو می باشند. لذا انسان ها بدلیل غریزی و احساسات به ظاهر غذا نی ...
ظاهر،ترکیب بندی رنگ، بهداشت جزو عوامل اولیه انتخاب بشقاب غذا جهت سرو می باشند. لذا انسان ها بدلیل غریزی و احساسات به ظاهر غذا نیز اهمیت می دهند. در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار و بر اساس الگوهایی طلائی هنر آرائیدن بشقاب غذا را آموزش می دهیم. موارد آموزش کل دوره: گارنیش های ملوکولار (تویلی، گیپورها،خاویار ها، بابلز ها ، رشته ابریشم و ......... برش سبزیجات و میوه ها 20 قانون طلائی تزئین بشقاب غذا 3 روش کلاسیک تزئین بشقاب غذا اصول انتخاب ظرف غذا نکات فنی ترکیب بندی غذا و دورچین . مدرس: لاله شفیعی . تاریخ شروع کارگاه : دوشنبه 29 فروردین در3-4جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 9الی 11 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری و مجازی نحوه آموزش دوره: Demo/Workshop نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری) کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی . ..... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685

همه توضیحات ...