روش صحیح فریز کردن باقلا سبز برای مدت طولانی | روش اصولی بلانچ باقالی

عطر غذای من / aroma_of_my_food
عطر غذای من / aroma_of_my_food
طرز صحیح بلانچ کردن و نگهداری باقلا سبز در فریزر بلانچ یک روش آماده سازی غذاست که رنگ سبزیجات را بهتر و باعث حفظ بافت آنها می&zw ...
طرز صحیح بلانچ کردن و نگهداری باقلا سبز در فریزر بلانچ یک روش آماده سازی غذاست که رنگ سبزیجات را بهتر و باعث حفظ بافت آنها می‌شود. زمانبندی ویدیو : مقدمه _ ۰:۰۰ جدا کردن غلاف باقلا _ ۰:۲۳ جدا کردن پوست دوم باقلا سبز _ ۱:۰۹ بلانچ باقلا _ ۲:۰۰ خشک کردن و بسته بندی باقالی _ ۳:۰۵ #بلانچ #نگهداری_باقالی_سبز #ترفندآشپزی #آموزش_آشپزی روش اصولی نگهداری باقلا سبز,روش پاک کردن باقلا,نگهداری باقالی,نگهداری لوبیا سبز,باقالی سبز,بلانچ کردن باقالی,روش نگهداری لوبیا سبز,لوبیا سبز,نگهداری باقالی سبز در مدت طولانی,روش اصولی بلانچ کردن لوبیا سبز,نگهداری باقالی سبز در فریزر,روش های نگهداری و فریز کردن لوبیا سبز,باقالی,نگهداری سبزیجات,نگهداری باقلا,فریز کردن لوبیا سبز,روش بلانچ کردن لوبیا سبز,بلانچ کردن لوبیا سبز,راحت ترین روش پخت باقالی سبز,راحت ترین روش پوستگیری باقالی سبز,بهترین روش نگه داری لوبیا سبز

همه توضیحات ...