طرز تهیه خورش ترش واش (غذای محلی گیلان)

5,277 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
مواد لازم: مرغ ۳ تکه روغن به میزان لازم پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم گوجه رنده شده ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ...
مواد لازم: مرغ ۳ تکه روغن به میزان لازم پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم گوجه رنده شده ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری سبزی ترش واش سرخ شده ۳۰۰ گرم(این سبزی شامل :نعنا،جعفری،گشنیز،تره،برگ چغندر،خالواش،چوچاق،سبزی ترش واش)میباشد. سبزی ترش واش در شمال ایران(استان گیلان)موجود است رب انار یا رب آلو ۲ قاشق غذاخوری آبغوره نصف استکان طرز تهیه: تکه های مرغ را به همراه روغن در تابه سرخ کنید. وقتی سرخ شد از تابه بیرون بیارید.داخل همون تابه پیاز ریز خرد شده را تفت بدید.وقتی سبک شد،سیر رنده شده را اضافه کنید. گوجه رنده شده بریزید و ده دقیقه تفت بدید.برای خوش‌رنگ شدن خورش،رب گوجه بزنید و تفت بدید. در اینجا سبزی ترش واش که قبلا سرخ کردید و بهش اضافه کنید و تفت بدید.تکه های مرغ سرخ شده را داخل تابه بریزید.سه لیوان آب جوش بریزید.نمک بزنید.یک ساعت و نیم زمان بدید تا مرغ بپزه.بعد از یک ساعت و نیم.رب انار یا رب آلو بریزید .آبغوره هم اضافه کنید.در تابه رو بزارید.نیم ساعت دیگه زمان بدید تا خورش مزه دار بشه و جابیفته. برای تزئین این خورش بادمجان سرخ شده و گوجه سرخ شده بزارید.من چون داخل خورش از گوجه استفاده کردم،دیگه گوجه سرخ نکردم. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20

همه توضیحات ...