طرز تهیه سوسیس بندری به روش خانگی

سر آشپز
سر آشپز
سلام دوستان عزیزم امروز براتون طرز تهیه سوسیس بندری گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید کانال سر آشپز هر روز با آموزش یک غذای جدید ...
سلام دوستان عزیزم امروز براتون طرز تهیه سوسیس بندری گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید کانال سر آشپز هر روز با آموزش یک غذای جدید در خدمت شما عزیزان خواهد بود طرز تهیه سوسیس بندری مواد لازم : سوسیس ۶ عدد پیاز ۲ عدد بزرگ سیب زمینی ( اختیاری ) ۲ عدد متوسط رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری فلفل قرمز و فلفل سیاه به اندازه کافی روغن و نمک به اندازه کافی بتدا سوسیس ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم ( برای زیبایی بیشتر غذا می توانید سوسیس ها را به صورت مُوَرب برش بزنید ) و کنار می گذاریم. توجه داشته باشید که سوسیس بندری اصیل ایرانی بدون سیب زمینی درست می شود. اگر به سوسیس بندری سیب زمینی اضافه کنیم می شود سوسیس سیب زمینی و ماهیت اصلی خود را از دست می دهد. هر چند در صورتی که تمایل دارید به سوسیس بندری خود سیب زمینی اضافه کنید سیب زمینی ها را ابتدا تمیز می شوییم. سپس به همراه مقداری آب و نمک داخل یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید نیمپز شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. سوسیس بندری جنوبی با پیاز فراوان و درشت تهیه می شود ( اگر پیازهای درشت در غذا را نمی پسندید می توانید پیازها را به صورت نگینی خرد کنید ) پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت دهید. پس از اینکه پیازها شفاف و نرم شدند سوسیس و سیب زمینی را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سوسیس و سیب زمینی کمی سرخ شوند. در ادامه مقداری نمک به همراه فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه می کنیم. سپس چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم، توجه داشته باشید که در جنوب کشور این غذا با فلفل قرمز فراوان درست می شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی را در یک تابه بسیار کوچک به صورت جداگانه با کمی روغن مایع تفت می دهیم. رب گوجه فرنگی باید کاملا سرخ شود تا طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. فقط در حین تفت دادن رب گوجه فرنگی مراقب باشید آنرا نسوزانید، چون باعث می شود روی طعم و عطر غذا تاثیر منفی بگذارد پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد آنرا به تابه حاوی سوسیس اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم. مجددا چند دقیقه مواد را تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به تمام مواد برسد. تفت دادن را باید تا زمانی که آب موجود در تابه تبخیر شود و غذا روغن بیندازد ادامه دهیم. در پایان سوسیس بندری را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پیاز سفید ، خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده تزیین کرده و به همراه نان باگت و سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

همه توضیحات ...