طرز تهیه عصاره گوشت برای درمان سرماخوردگی ، کم خونی و

493 بازدید
بیشتر
آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
چند تا نکته بگم : اینکه درب شیشه حتما فلزی باشه نه پلاستیکی درب شیشه را محکم ببندید برای گذاشتن شیشه داخل آب از قابلمه استفا ...
چند تا نکته بگم : اینکه درب شیشه حتما فلزی باشه نه پلاستیکی درب شیشه را محکم ببندید برای گذاشتن شیشه داخل آب از قابلمه استفاده کنید در کل پیشنهاد می‌کنم که از انجام این روش در زودپز صرف نظر کنید چرا که فشار داخل زودپز بسیار بالاست و ممکنه باعث ایجاد آسیب بشه . جدا از اینا انقدر این عصاره گوشت خواص داره که میشه ازش کتاب به چاپ رسوند به علت تاثیر عصاره در تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت دستگاه گوارش در زمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است. مواد معدنی موجود در آن برای زنان باردار شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی می شوند بسیار مفید خواهد بود. عصاره گوشت در عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی بسیار مفید است. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عصاره گوشت باعث بهبود جریان خون، گرفتگی قلب و رگ می شود و در نهایت باعث عملکرد بهتر مغز میشود. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده غذایی به تولید خون، بهبود کیفیت و جریان خون کمک می کند. در صورتی که رژیم از نوع کم کالری هستید استفاده از این عصاره ها بسیار مفید خواهد بود. مواد لازم : گوشت تازه : 250 گرم پیاز : 1 عدد نصف فلفل دلمه ای هویج : 1 عدد گوجه فرنگی : 1 عدد پرک لیمو و نمک : به میزان لازم ممنونم که همراهمی

همه توضیحات ...