طرز تهیه نان شیرمال خانگی/ نان شیرمال
نان شیرمال نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت میشود . تفاوت اصلی نان شیرمال با نان فطیر در هر شهرستان استفاده از شیر در تهیه خمیر آن بهجای آب است. از همین روی بدان نانی گفته میشود که با شیر مالش داده شده باشد. نان شیرمال در وعده افطار همراه پنیر و گردو بسیار لذیذ است.
شیرمال سوغات اراک و سمنان است ولی از نان شیرمال به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران یاد میشود.
مواد لازم:
آرد 400 گرم
شیر ولرم یک پیمانه
تخممرغ دو عدد
مخمر یک قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم
شکر سه قاشق غذاخوری یا ۴۰ گرم
کره ۵۰ گرم
#شیرمال #شیرمال_ترد #ماه_رمضان #افطار
همه توضیحات ...