طرز تهیه مرغ رستورانی و مجلسی بدون سرخ کردن با تمام نکات

6,676 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
مواد لازم: مرغ ۳ تکه کامل پیاز ۱ عدد ریز خرد شده پیاز ۱ عدد ریز رنده شده سیر رنده شده ۴ حبه رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه ۴ قا ...
مواد لازم: مرغ ۳ تکه کامل پیاز ۱ عدد ریز خرد شده پیاز ۱ عدد ریز رنده شده سیر رنده شده ۴ حبه رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه ۴ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم رب انار ۳ قاشق غذاخوری(اگر رب انار ترش بود،یک قاشق بریزید) روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری فلفل دلمه کوچک ۱ عدد آب ۱ و نیم لیوان طرز تهیه: مرغ ها را به پیازها ،سیر رنده شده،نمک و ادویه ها آغشته کنید و کمی ماساژ بدید. رب گوجه ،سس گوجه بزنید و دوباره ماساژ بدید. رب انار،روغن زیتون و آبلیمو بریزید و کاملا بهم بزنید تا مواد به همه جای مرغ آغشته بشه. فلفل دلمه را چند تکه کنید و روی مرغ بزارید.در آخر ۱ ونیم لیوان آب بریزید.در تابه را بزارید و روی حرارت بزارید. به مدت ۱ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزید.در حین پخت یکی دو بار ،با قاشق،سس را به مرغ آغشته کنید.بعد از یک ساعت و نیم که سس غلیظ شد،آماده ست. نوش‌ جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20

همه توضیحات ...