طرز تهیه مرغ رستورانی و مجلسی بدون سرخ کردن با تمام نکات
مواد لازم:
مرغ ۳ تکه کامل
پیاز ۱ عدد ریز خرد شده
پیاز ۱ عدد ریز رنده شده
سیر رنده شده ۴ حبه
رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری
سس گوجه ۴ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
رب انار ۳ قاشق غذاخوری(اگر رب انار ترش بود،یک قاشق بریزید)
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
آب ۱ و نیم لیوان
طرز تهیه:
مرغ ها را به پیازها ،سیر رنده شده،نمک و ادویه ها آغشته کنید و کمی ماساژ بدید.
رب گوجه ،سس گوجه بزنید و دوباره ماساژ بدید.
رب انار،روغن زیتون و آبلیمو بریزید و کاملا بهم بزنید تا مواد به همه جای مرغ آغشته بشه.
فلفل دلمه را چند تکه کنید و روی مرغ بزارید.در آخر ۱ ونیم لیوان آب بریزید.در تابه را بزارید و روی حرارت بزارید.
به مدت ۱ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزید.در حین پخت یکی دو بار ،با قاشق،سس را به مرغ آغشته کنید.بعد از یک ساعت و نیم که سس غلیظ شد،آماده ست.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...