طرز تهیه باسلوق گردویی بازاری

3,953 بازدید
بیشتر
آشپزی خوشمزه
آشپزی خوشمزه
مواد لازم و نکات: گردو و پودرنارگیل: به مقدار لازم آب: ۳ پیمانه شکر: ۱.۵ پیمانه نشاسته: ۱ پیمانه گلاب: ۱/۲ پیمانه کره: ۴۰ گرم هل ...
مواد لازم و نکات: گردو و پودرنارگیل: به مقدار لازم آب: ۳ پیمانه شکر: ۱.۵ پیمانه نشاسته: ۱ پیمانه گلاب: ۱/۲ پیمانه کره: ۴۰ گرم هل: ۱/۲ قاشق چایخوری پودرژلاتین: ۲ قاشق چایخوری نکات: هرچه مدت زمان پخت باسلوق بیشتر باشد کیفیت آن بهتر می شود. برای درست کردن باسلوق بهتر از تابه نچسب استفاده کنید. در صورتیکه باسلوق شیرین تر دوست دارید می توانید نصف پیمانه شکر بیشتر بریزید. پودر نارگیل چرب برای تهیه باسلوق گزینه مناسب تری هست. باسلوق فقط تا هنگامی که گرم باشد، قابل شکل دادن هست، پس در انتها برای شکل دادن باید سرعت عمل داشته باشید. برای درست کردن باسلوق با رنگ های مختلف از رنگ خوراکی ژله ای یا زعفران دمکرده می توانید استفاده کنید، این مواد همراه گلاب و هل به تابه اضافه کنید. به جای مغزگردو از مغزپسته و بادام می توانید استفاده کنید. اندازه و شکل باسلوق به سلیقه و خلاقیت شما بستگی داره، می توانید پودر نارگیل و مغزها را روی یک ظرف پلاستیکی صاف بریزید و مواد باسلوق را روی آن قرار دهید و بعد از سفت شدن داخل یخچال به شکل های مختلف برش دهید.

همه توضیحات ...