آموزش آشپزی - دستور تهیه نان پر شده با شکلات نوتلا - هر روز درستش می کنی!
مواد تشکیل دهنده خمیر:
100 میلی لیتر شیر گرم
شکر 25 گرم
3 گرم مخمر فوری
25 گرم تخم مرغ
200 گرم آرد نان
1/4 قاشق چایخوری نمک
20 گرم کره
تاپینگ ها:
40 گرم آرد گندم
40 گرم آب
1/2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری کنجد سیاه
پر كردن :
نوتلا (با ذائقه قابل جایگزینی است)
به مدت 8 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید و بعد از آن 12 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
اگر این ویدیو را دوست دارید. فراموش نکنید که در این کانال "اشتراک" کنید، روی لایک کلیک کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید، برای دستور العمل های جدید "زنگوله" را برای اطلاع رسانی روشن می کنیم.
متشکرم.
همه توضیحات ...