آموزش آشپزی - دستور تهیه نان پر شده با شکلات نوتلا - هر روز درستش می کنی!

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
مواد تشکیل دهنده خمیر: 100 میلی لیتر شیر گرم شکر 25 گرم 3 گرم مخمر فوری 25 گرم تخم مرغ 200 گرم آرد نان 1/4 قاشق چایخوری نمک 20 گ ...
مواد تشکیل دهنده خمیر: 100 میلی لیتر شیر گرم شکر 25 گرم 3 گرم مخمر فوری 25 گرم تخم مرغ 200 گرم آرد نان 1/4 قاشق چایخوری نمک 20 گرم کره تاپینگ ها: 40 گرم آرد گندم 40 گرم آب 1/2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری کنجد سیاه پر كردن : نوتلا (با ذائقه قابل جایگزینی است) به مدت 8 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید و بعد از آن 12 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. اگر این ویدیو را دوست دارید. فراموش نکنید که در این کانال "اشتراک" کنید، روی لایک کلیک کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید، برای دستور العمل های جدید "زنگوله" را برای اطلاع رسانی روشن می کنیم. متشکرم.

همه توضیحات ...