شیرینی سابله وانیلی نازگل (ماندگاری بالا)
سلام به روی ماهتون ، اول عذر خواهی کنم بخاطر صدام که گرفتس ، امیدوارم از این آموزش هم خوشتون بیاد و برای دوستانتون هم بفرستیدش
#شیرینی_سابله_وانیلی_نازگل
مواد لازم :
کره حیوانی یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
پودر قند الک شده = ۵۵ گرم معادل کمی بیشتر از یک سوم لیوان
نشاسته ذرت (ترد و سفیدرنگه)= ۳۰ گرم معادل یک چهارم لیوان
آرد سفید قنادی = یک لیوان معادل ۱۲۵ گرم (کمی اضافه تر کنار دستتون بزارید)
وانیل نوک ق چ
زرده تخم مرغ یک عدد
بریلو برای تزیین
طرز تهیه:
کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل ۳ دقیقه با همزن هم بزنید تا سبک بشه ، زرده را اضافه و دو دقیقه هم بزنید و دورشو جمع کنید .
نشاسته ذرت و آرد را اضافه و با دست ورز دهید تا جاییکه خمیری بسیار لطیف به ما بده.
خمیر را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتردلخواه آنرا قالب بزنید و در سینی بچینید.
این شیرینی را در فر یا توستر با درجه ۱۷۰ طبقه وسط ۱۵ دقیقه بپزید.
در فر دستساز ، یا ماهیتابه روی اجاق هم این شیرینی عالی میشه .
وقتی شیرینی کاملا سرد شد ، با بریلو و رنگ خوراکی یا مارمالاد یا شکلات ذوب شده داخلشو پر کنید و تزیینش کنید .
میتوانید این شیرینی را بدون تزیین بپزید و در ظرف در بسته در فریزر ۲ ماه نگهداری کنید .موقع سرو ، سه ساعت زودتر از فریزر خارج کنید تا همدمای محیط شوند و سپس تزیین کنید .
#شیرینی_سابله_وانیلی_نازگل #سابله_وانیلی_نازگل #سابله_وانیلی #شیرینی_سابله #شیرینی_عید #آموزش_شیرینی #شیرینی_نوروز #عید_نوروز #عید #شیرینی_خشک #ماندگاری_بالا #شیرینی #کیک #وانیلی #کاتر_فشاری #قالب #کاتر #لوازم_قنادی #مارمالاد #گاناش #شکلات #ترافل #تزیین #بریلو #رنگ_خوراکی #بدون_فر #مشهدی #آلمانی #نازگل
همه توضیحات ...