شیرینی سابله وانیلی نازگل (ماندگاری بالا)

10,338 بازدید
بیشتر
آشپزی به سبک نازگل
آشپزی به سبک نازگل
سلام به روی ماهتون ، اول عذر خواهی کنم بخاطر صدام که گرفتس ، امیدوارم از این آموزش هم خوشتون بیاد و برای دوستانتون هم بفرستیدش ...
سلام به روی ماهتون ، اول عذر خواهی کنم بخاطر صدام که گرفتس ، امیدوارم از این آموزش هم خوشتون بیاد و برای دوستانتون هم بفرستیدش #شیرینی_سابله_وانیلی_نازگل مواد لازم : کره حیوانی یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم پودر قند الک شده = ۵۵ گرم معادل کمی بیشتر از یک سوم لیوان نشاسته ذرت (ترد و سفیدرنگه)= ۳۰ گرم معادل یک چهارم لیوان آرد سفید قنادی = یک لیوان معادل ۱۲۵ گرم (کمی اضافه تر کنار دستتون بزارید) وانیل نوک ق چ زرده تخم مرغ یک عدد بریلو برای تزیین طرز تهیه: کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل ۳ دقیقه با همزن هم بزنید تا سبک بشه ، زرده را اضافه و دو دقیقه هم بزنید و دورشو جمع کنید . نشاسته ذرت و آرد را اضافه و با دست ورز دهید تا جاییکه خمیری بسیار لطیف به ما بده. خمیر را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتردلخواه آنرا قالب بزنید و در سینی بچینید. این شیرینی را در فر یا توستر با درجه ۱۷۰ طبقه وسط ۱۵ دقیقه بپزید. در فر دستساز ، یا ماهیتابه روی اجاق هم این شیرینی عالی میشه . وقتی شیرینی کاملا سرد شد ، با بریلو و رنگ خوراکی یا مارمالاد یا شکلات ذوب شده داخلشو پر کنید و تزیینش کنید . میتوانید این شیرینی را بدون تزیین بپزید و در ظرف در بسته در فریزر ۲ ماه نگهداری کنید .موقع سرو ، سه ساعت زودتر از فریزر خارج کنید تا همدمای محیط شوند و سپس تزیین کنید . #شیرینی_سابله_وانیلی_نازگل #سابله_وانیلی_نازگل #سابله_وانیلی #شیرینی_سابله #شیرینی_عید #آموزش_شیرینی #شیرینی_نوروز #عید_نوروز #عید #شیرینی_خشک #ماندگاری_بالا #شیرینی #کیک #وانیلی #کاتر_فشاری #قالب #کاتر #لوازم_قنادی #مارمالاد #گاناش #شکلات #ترافل #تزیین #بریلو #رنگ_خوراکی #بدون_فر #مشهدی #آلمانی #نازگل

همه توضیحات ...