طرز تهیه کرم کارامل کلاسیک (فقط با ۳ قلم مواد اولیه)

آشپزی و قنادی با سهیلا
آشپزی و قنادی با سهیلا
این دسر معروف فرانسوی فقط با سه قلم مواد درست میشه و فوووق العااااده لطیف و لذیذه من اولین بار که این دسر رو چشیدم با خودم میگفت ...
این دسر معروف فرانسوی فقط با سه قلم مواد درست میشه و فوووق العااااده لطیف و لذیذه من اولین بار که این دسر رو چشیدم با خودم میگفتم این قطعا خوشمزه ترین دسر عمرمه فوق العاده بود طعمش ،،،،، . مواد لازم برای قالب ۱۵ تا ۱۸ سانت:::::: (من اندازه هارو به پیمانه هم اندازه زدم واستون)،،،،، شیر... ۲۴۰ گرم( ۱ پیمانه و یکچهارم پیمانه) +دو قاشق غذاخوری شکر،،،،،،،، شکر... ۵۰ گرم (یکچهارم پیمانه)،،،،،،، ۴ تا تخممرغ کامل + دوتا زرده ،،،،،،،، وانیل ... یک قاشق چاخوری،،،،،،، مواد سس کارامل:::::: شکر... ۷۰ گرم( یکسوم پیمانه سر پر)،،،،،، اب .... ۲۰ گرم (دوقاشق غذاخوری ،سرخالی نباشه)،،،،،،، . ¤ همه ی توضیحات روی ویدئو هست اما نکاتش:::::: ¤ نیاز به جوشیدن شیر نیست،،،،، ¤ فر از قبل با دمای ۱۵۰ تا۱۶۰ درجه روشن باشه،،،،،، ¤ زمان پخت حدود ۱/۵ساعت، با خلال دندان پختش رو چک کنید اگر از مواد به بهش نچسبید آماده ست وگرنه بذارید بیشتر تو فر بمونه،،،،،، ¤ برای توستر هم همین دما  و زمان المنت بالا و پایین باهم،،،،، ¤ میتونید کرم کارامل رو درقالب های کوچک تک نفره درست کنید،،،،،،، ¤حتما دسر رو حداقل ۱۲ ساعت یا یکشب در یخچال بذارید تا همه ی کاراملش اب بشه چون ۹۰ درصد خوشمزگی این دسر از سس کاراملش هست ،،،،،،،  ¤ بهتره همراه شیر روی حرارت چند تکه پوست سبز لیمو بندازید تا کرم کارامل فوق العاده معطر بشه،،،،،، ¤ دمای فر خیلی مهمه ،اگه زیاد باشه دسر کلا طعمو بافتش خراب میشه ،،،،، ¤زمان حدودی پخت این دسر ۱/۵ ساعته که با توجه به دمای فر ممکنه کمی بیشتر بشه،،،، . نوش جون و مرسی که تا پایان آموزش همراهم بودید . . . . . . . . #دسر #کرم_کارامل #کارامل

همه توضیحات ...