طرز تهیه کرم کارامل کلاسیک (فقط با ۳ قلم مواد اولیه)
این دسر معروف فرانسوی فقط با سه قلم مواد درست میشه و فوووق العااااده لطیف و لذیذه من اولین بار که این دسر رو چشیدم با خودم میگفتم این قطعا خوشمزه ترین دسر عمرمه فوق العاده بود طعمش ،،،،،
.
مواد لازم برای قالب ۱۵ تا ۱۸ سانت::::::
(من اندازه هارو به پیمانه هم اندازه زدم واستون)،،،،،
شیر... ۲۴۰ گرم( ۱ پیمانه و یکچهارم پیمانه) +دو قاشق غذاخوری شکر،،،،،،،،
شکر... ۵۰ گرم (یکچهارم پیمانه)،،،،،،،
۴ تا تخممرغ کامل + دوتا زرده ،،،،،،،،
وانیل ... یک قاشق چاخوری،،،،،،،
مواد سس کارامل::::::
شکر... ۷۰ گرم( یکسوم پیمانه سر پر)،،،،،،
اب .... ۲۰ گرم (دوقاشق غذاخوری ،سرخالی نباشه)،،،،،،،
.
¤ همه ی توضیحات روی ویدئو هست
اما نکاتش::::::
¤ نیاز به جوشیدن شیر نیست،،،،،
¤ فر از قبل با دمای ۱۵۰ تا۱۶۰ درجه روشن باشه،،،،،،
¤ زمان پخت حدود ۱/۵ساعت، با خلال دندان پختش رو چک کنید اگر از مواد به بهش نچسبید آماده ست وگرنه بذارید بیشتر تو فر بمونه،،،،،،
¤ برای توستر هم همین دما و زمان المنت بالا و پایین باهم،،،،،
¤ میتونید کرم کارامل رو درقالب های کوچک تک نفره درست کنید،،،،،،،
¤حتما دسر رو حداقل ۱۲ ساعت یا یکشب در یخچال بذارید تا همه ی کاراملش اب بشه چون ۹۰ درصد خوشمزگی این دسر از سس کاراملش هست ،،،،،،،
¤ بهتره همراه شیر روی حرارت چند تکه پوست سبز لیمو بندازید تا کرم کارامل فوق العاده معطر بشه،،،،،،
¤ دمای فر خیلی مهمه ،اگه زیاد باشه دسر کلا طعمو بافتش خراب میشه ،،،،،
¤زمان حدودی پخت این دسر ۱/۵ ساعته که با توجه به دمای فر ممکنه کمی بیشتر بشه،،،،
.
نوش جون و مرسی که تا پایان آموزش همراهم بودید .
.
.
.
.
.
.
.
#دسر #کرم_کارامل #کارامل
همه توضیحات ...