سالاد فتوش لبنانی در 20 دقیقه. دستور تهیه سالاد سبزیجات خاورمیانه سالم
مواد تشکیل دهنده سالاد فتوش:
کاهو - | 200 گرم
گوجه فرنگی - | 250 گرم
خیار تازه - | 200 گرم
تربچه - | 150 گرم
فلفل دلمه ای - | 100 گرم
پیازچه - | 20 گرم
جعفری - | 10 گرم
گشنیز تازه - | 10 گرم
روغن نباتی - | 100 میلی لیتر
︎ سس سالاد فتوش:
روغن زیتون - 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو - 2 قاشق غذاخوری
ملاس انار - 1.5 قاشق چایخوری (اختیاری)
سیر - 1 حبه
سماق آسیاب شده - 1 قاشق چایخوری
نعناع خشک - ½ قاشق چایخوری
نمک - 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده - ½ قاشق چایخوری
︎ چیپس پیتا:
نان پیتا - | 150 گرم
روغن نباتی | 100 میلی لیتر
شما نیاز دارید:
* تخته حکاکی
* ماهی تابه
*کاسه
آماده سازی:
1. پیتا را به صورت مثلث یا نوارهای کوچک برش دهید.
2. حرارت 3 اونس | 100 میلی لیتر روغن نباتی را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه های پیتا را از هر طرف سرخ کنید تا پوسته طلایی شود.
3. کاهو، گوجه فرنگی، خیار، تربچه و فلفل دلمه ای را به قطعات بزرگ خرد کرده و در ظرفی بچینید. پیازچه، جعفری و گشنیز را خرد کنید.
4. سیر را چرخ کرده و با سماق، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه آسیاب شده، آبلیمو، روغن زیتون و ملاس انار در ظرفی مخلوط کنید.
5. سس را به سبزیجات و سبزی ها اضافه کنید، هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.
6. قبل از سرو، سالاد فتوش را با چیپس پیتای سرخ شده بپاشید.
همه توضیحات ...