سالاد فتوش لبنانی در 20 دقیقه. دستور تهیه سالاد سبزیجات خاورمیانه سالم

167 بازدید
بیشتر
آپامووز
آپامووز
مواد تشکیل دهنده سالاد فتوش: کاهو - | 200 گرم گوجه فرنگی - | 250 گرم خیار تازه - | 200 گرم تربچه - | 150 گرم فلفل دلمه ای - ...
مواد تشکیل دهنده سالاد فتوش: کاهو - | 200 گرم گوجه فرنگی - | 250 گرم خیار تازه - | 200 گرم تربچه - | 150 گرم فلفل دلمه ای - | 100 گرم پیازچه - | 20 گرم جعفری - | 10 گرم گشنیز تازه - | 10 گرم روغن نباتی - | 100 میلی لیتر ︎ سس سالاد فتوش: روغن زیتون - 3 قاشق غذاخوری آب لیمو - 2 قاشق غذاخوری ملاس انار - 1.5 قاشق چایخوری (اختیاری) سیر - 1 حبه سماق آسیاب شده - 1 قاشق چایخوری نعناع خشک - ½ قاشق چایخوری نمک - 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده - ½ قاشق چایخوری ︎ چیپس پیتا: نان پیتا - | 150 گرم روغن نباتی | 100 میلی لیتر شما نیاز دارید: * تخته حکاکی * ماهی تابه *کاسه آماده سازی: 1. پیتا را به صورت مثلث یا نوارهای کوچک برش دهید. 2. حرارت 3 اونس | 100 میلی لیتر روغن نباتی را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه های پیتا را از هر طرف سرخ کنید تا پوسته طلایی شود. 3. کاهو، گوجه فرنگی، خیار، تربچه و فلفل دلمه ای را به قطعات بزرگ خرد کرده و در ظرفی بچینید. پیازچه، جعفری و گشنیز را خرد کنید. 4. سیر را چرخ کرده و با سماق، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه آسیاب شده، آبلیمو، روغن زیتون و ملاس انار در ظرفی مخلوط کنید. 5. سس را به سبزیجات و سبزی ها اضافه کنید، هم بزنید و بلافاصله سرو کنید. 6. قبل از سرو، سالاد فتوش را با چیپس پیتای سرخ شده بپاشید.

همه توضیحات ...