طرز تهیه عدس پلو درباری با روشی کاملا متفاوت

2,812 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
عدس پلو برای خیلی از آقایون یادآور خاطرات سربازی و غذای بی مزه و خشک سلف پادگان هاست. خیلی از خانم ها هم برای درست کردن عدس پلو ...
عدس پلو برای خیلی از آقایون یادآور خاطرات سربازی و غذای بی مزه و خشک سلف پادگان هاست. خیلی از خانم ها هم برای درست کردن عدس پلو وقت زیادی صرف نمیکنن و در نتیجه عدس پلوی چندان متفاوتی از عدس پلوی پادگانی سرو نمیشه. ولی این غذای پرخاصیت که اتفاقا یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی هم محسوب میشه روش های متفاوتی برای طبخ داره که اگه کمی حوصله به خرج داده بشه و عشق بیشتری چاشنی کار کنیم، اونقدر خوشمزه و لذیذ میشه که میتونه با خیلی از غذاهای پرطرفدار ایرانی رقابت کنه. شاید شما هم زمان هایی عدس پلو درست میکنین که حوصله آشپزی ندارین و فقط میخواید یه چیزی بخورید که سیر شید، ولی روشی که امروز برای تهیه عدس پلو درباری بهتون میگم فقط سیرکننده نیست، احتمالا بعد از تست این روش برای درست کردن عدس پلو عاشق این غذای سنتی ایرانی میشید. برای پخت عدس حتما در ابتدا روشون آب جوش بریزید و با موادی که گفتم طعم‌دارشون کنید تا عدس‌های عدس پلو موقع پخت له نشن و پوستشون ازشون جدا نشه و عدس های خوشمزه و شکیلی داشته باشید. حتما یه بار گوشت رو به روشی که توی ویدیو گفتم درست کنید. مطمئن باشید عالی میشه. در مورد تغییر شکل خرما و تفت دادنش به روشی که توی ویدیو گفتم این رو بدونین که نباید خیلی خرما رو تفت بدین که بسوزه ، ولی مزه دار کردن خرما با این روش خیلی خوشمزه اش میکنه. امیدوارم این عدس پلوی لذیذ و خوشمزه رو درست کنین و در کنار عزیزانتون از عدس پلو درباری لذت ببرید.

همه توضیحات ...