آموزش پخت شیرینی نون برنجی مخصوص عید با مایکروفر و سولاردام الجی

253 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
نان برنجی یه شیرینی همه پسنده که میتونید ازش به عنوان شیرینی عید استفاده کنید ️ این مقدار مواد تقریبا حدود ۳۵۰ گرم شیرینی برنج ...
نان برنجی یه شیرینی همه پسنده که میتونید ازش به عنوان شیرینی عید استفاده کنید ️ این مقدار مواد تقریبا حدود ۳۵۰ گرم شیرینی برنجی میشه میتونید مواد رو چند برابر کنید تا حجم بیشتری شیرینی داشته باشین @Ashpazi_ba_elmiraa @Ashpazi_ba_elmiraa @Ashpazi_ba_elmiraa ️️برای تهیه شیرینی بهتره مواد رو وزن کنید و از پیمانه استفاده نکنید مواد لازم 1️روغن جامد ۸۵ گرم (حدود نصف پیمانه ) من ۵۵ گرم روغن نیمه جامد که از قسمت ته قوطی هست استفاده کردم به همراه ۳۰ گرم روغن صاف قنادی روغن صاف قنادی به تنهایی خیلی کیفیت خوبی نداره روی این شیرینی میتونید از روغن اصیل به تنهایی استفاده کنید یا ترکیب روغن جامد و کره 2️پودر قند الک شده ۶۰ گرم (۱/۲ پیمانه به اندازه یک بند انگشت سرخالی) 3️پودر هل ۱/۲ ق چ 4️تخم مرغ ۱ عدد 5️گلاب یک ق غ 6️شیر یک ق غ 7️آرد برنج ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم ( حدود یک و یک چهارم پیمانه) حتما از آرد برنج مرغوب استفاده کنید و از قبل سه بار الک کنید ️برای پخت با فر : فر رو از قبل گرم کنید با دمای ۱۶۰ درجه حدود بیست دقیقه بپزید ️برای پخت با سولاردام: پیش گرمایش با کانوکشن ۱۶۰ درجه ، قالب روی سه پایه قرار دهید و با همان دما زمان پخت ۱۵ دقیقه را تنظیم کنید

همه توضیحات ...