طرز تهیه باسلوق بازاری بدون بوی خامی نشاسته/ فنری و جذاب/ شیرینی شب یلدا/ آشپزی

295,479 بازدید
بیشتر
AREZOO TIME
AREZOO TIME
حتما کپشن رو بخونین، خوشحال میشم به جمع ۴۰ هزار نفری دوستای من توی اینستاگرام اضافه شید:) روی این لینک کلیک کنید و اینستاگرام من ...
حتما کپشن رو بخونین، خوشحال میشم به جمع ۴۰ هزار نفری دوستای من توی اینستاگرام اضافه شید:) روی این لینک کلیک کنید و اینستاگرام من رو فالو کنید http://www.instagram.com/AREZOO_TIME راستی پست یلدایی قبلی رو اگه ندیدین حتما حتما ببینید طرز تهیه باسلوق بازاری بدون بوی خامی نشاسته! فنری و جذاب️ این رو درست کنین عاشقش میشین! طعم و بافتش فوق العاده ست اگه این ویدئو رو دوست داشتین لطفا لایک کنید و کانال من رو دنبال کنید که کلی ویدئوی جذاب دیگه توی کانال هست. لطفا ویدئو رو با دقت ببینین و نکاتی که تو کپشن نوشتم رو با دقت بخونین تا باسلوقتون عالی بشه️ تعداد باسلوق ها بستگی به سایز باسلوق هاتون داره(16 الی30) مواد لازم: نشاسته 1 لیوان یا 150 گرم شکر 1لیوان آب 2 لیوان + 1لیوان (کم کم طی پخت) گلاب نصف لیوان کره 25 گرم ژلاتین 20 گرم + یک چهارم لیوان آب سرد گلوکز نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری استاندارد =نصف قاشق مربا خوری عرق هل 1قاشق غذا خوری (من نریختم) پودر نارگیل گردو نکته:(گلاب) وقتی لیوان سوم رو کم کم طی پخت اضافه کردین و موادتون سفت شد گلاب رو هم اضافه کنین منم گلاب اضافه کردم ولی الان متوجه شدم توی ادیت ویدئو قسمت ریختن گلاب حذف شده نکته:باسلوق رو با سوی کم بپزین نکته:لیوان سوم آب رو کم کم طی پخت اضافه کنین که راحت تر بتونین هم بزنین نکته:وقتی خواستین ژلاتین رو اضافه کنین به روش بن ماری حلش کنین که راحت تر توی موادتون حل بشه، حل نکنین کارتون سخت تر میشه نکته:باسلوق رو مدام هم بزنین که گوله نشه نکته:حتما باید باسلوقتون یک ساعت و پنج دقیقه بپزه تا بوی خامیش گرفته بشه نکته:درآخر به غلظت باسلوق من توی ویدئو توجه کنین تا باسلوقتون عالی در بیاد نکته: این باسلوق رو توی دو سه روز بخورین! زیاد نگه ندارین چون خراب میشه باسلوق یلدایی/ آموزش باسلوق گردویی/ طرز تهیه باسلوق بازاری/ژله هندوانه/آموزش مارشمالو/آموزش نرمک/آموزش ژله یلدایی/آموزش پف پفی/ژله شب یلدا/سفره شب یلدا/خوراکی شب یلدا/غذا برای شب یلدا/آموزش یلدایی/آموزش کورن داگ پنیری/غذای کره ای/طرز تهیه کورن داگ پنیری کره ای/کورن داگ پنیری/کورن داگ کره ای/طرز تهیه کورن داگ/آموزش کورن داگ/کورن داگ سوخاری/بابل تی/بابل فروت/خاویار میوه/آموزش بابل تی/آموزش بابل فروت/طرز تهیه بابل تی و بابل فروت/بابلتی/پف پفی/مارشمالو/ژله/طرز تهیه مارشمالو/طرز تهیه پف پفی/دسر/چالش غذا خوری ایرانی/چالش اسمر ایرانی/اسمر ایرانی/چالش اسمر/غذا خوردن/چالش اسمر دسر/اسمر فود/اسمر فود جدید/چالش غذا خوردن فست فود/چالش غذا خوردن ۲۰۲۰/اسمر ایرانی جدید/اسمر ۲۰۲۰/چالش غذا خوردن دسر/چالش غذا خوردن کاسه آبنباتی/چالش غذا خوردن چیزای عجیب/اسمر اشیا/اسمر چیزای عجیب/چالش غذا خوردن چیزای عجیب/چالش اسمر اشیا/صدای غذا خوردن/چالش غذا خوردن ژله/asmr/asmr irani/asmr 2020/asmr chaallenge/asmr food/asmr food ایرانی/چالش غذا خوردن مرغ سوخاری/چالش غذا خوردن پیتزا/اسمر مرغ سوخاری/اسمر مرغ سوخاری ایرانی/اسمر پنیر پیتزا/چالش خوردن پنیر پیتزا/صدای غذا خوردن مرغ سوخاری/موکبانگ /اسمر فود/موکبانگ دوکبوکی/اسمر فود دوکبوکی در آرزو تایم

همه توضیحات ...