طرز تهیه فرنی با آرد برنج با تمام نکات

5,099 بازدید
بیشتر
آشپز رنگی
آشپز رنگی
فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در شب‌های سرد زمستان و ماه رمضان طبخ میشود.البته فرنی به طور معمو ...
فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در شب‌های سرد زمستان و ماه رمضان طبخ میشود.البته فرنی به طور معمول برای کسانی که معده ضعیف دارند،مانند نوزادان پخته می‌شود ،ولی در ماه رمضان به صورت مجلسی تر برای سفره های افطاری و سحری طبخ می شود.در تهیه فرنی به سلیقه خود می توانیم از انواع مغزیجات نیز میتوانید استفاده کنید. مواد لازم شیر آرد برنج گلاب شکر وانیل کره ابتدا شیر و شکر و آرد برنج را با هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید حتما آرد برنج را به شیر سرد اضافه کنید تا گوله نشود. مواد را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و به قوام برسد. کره و گلاب و وانیل را به آن اضافه کنید. پس از اینکه فرنی غلیظ شد (دقت کنید خیلی سفت نشود چون زمانی که فرنی خنک شود سفت تر میشود)و فرنی را هم بزنید و داخل ظرف سرو بکشید.و نوش جان کنید.

همه توضیحات ...