طرز تهیه فرنی با آرد برنج با تمام نکات
فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در شبهای سرد زمستان و ماه رمضان طبخ میشود.البته فرنی به طور معمول برای کسانی که معده ضعیف دارند،مانند نوزادان پخته میشود ،ولی در ماه رمضان به صورت مجلسی تر برای سفره های افطاری و سحری طبخ می شود.در تهیه فرنی به سلیقه خود می توانیم از انواع مغزیجات نیز میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم
شیر
آرد برنج
گلاب
شکر
وانیل
کره
ابتدا شیر و شکر و آرد برنج را با هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید حتما آرد برنج را به شیر سرد اضافه کنید تا گوله نشود.
مواد را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و به قوام برسد.
کره و گلاب و وانیل را به آن اضافه کنید.
پس از اینکه فرنی غلیظ شد (دقت کنید خیلی سفت نشود چون زمانی که فرنی خنک شود سفت تر میشود)و فرنی را هم بزنید و داخل ظرف سرو بکشید.و نوش جان کنید.
همه توضیحات ...