طرز تهیه سمبوسه یا سنبوسه
سنبوسه یا سمبوسه خوراکی است که از خمیر پهن شده درست میشود به همین دلیل نوعی پای محسوب میشود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان و بلوچستان پخت شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده است. در طبخ سنبوسه از نان لواش ، گوشت قرمز ، سبزیجات معطر ، سیب زمینی ، فلفل سیاه قرمز ، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده میشود.
همه توضیحات ...