Napoleon Pastry - طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
شیرینی ناپلئونی (به انگلیسی: Napoleon) یا میلفوی (به فرانسوی: Mille-feuille) در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است. ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پایها طبقهبندی شدهاست و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینیها قرار دارد. ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست میشود. بطور سنتی در میان لایههای این خمیر کرم کاستارد قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده میشود همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استف
همه توضیحات ...