آموزش کامل ترشی بادمجان شکم پر نازگل
لایک یادتون نره ها
#ترشی_بادمجان_شکم_پر_نازگل
مواد لازم:
۱۵ عدد بادمجان قلمی متوسط
۱۰ عدد فلفل سبز تند
دو و نیم لیوان سرکه
دو لیوان آب
نمک به اندازه نیاز
زردچوبه
گلپر اسیاب شده
نعنا خشک آسیاب شده یک ق غ
سیاهدانه یک ق غ
هویج نگینی شده دو عدد
سیر نگینی شده ۱۰ حبه
طرز تهیه:
روی شکم بادمجان ها یک برش عمیق میزنیم و به اندازه یک ابرو آن را خالی می کنیم. زیاد شکم آن را خالی نکنید چون وقتی پخته شد بیش از حد باز میشود. چوب بادمجانها را کوتاه کنید و اطراف کلاهک آن را هم برش بزنید و مرتب کنید
آنها را داخل آب در حال جوش می ریزیم و یک قاشق غذا خوری زردچوبه یک قاشق غذاخوری نمک و نصف لیوان سرکه به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه می جوشانیم.
فلفلهای تند را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم تا زمانی که بادمجانها نرم شوند ولی شکل خود را از دست ندهند.
آنها را آبکش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شوند.
دو لیوان آب را بجوشانید و سه قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و شعله را خاموش کنید اجازه دهید کاملا خنک شود سپس دو لیوان سرکه به آب اضافه کنید.
هویج و سیر نگینی را با یک ق غ پودر گلپر و یک ق غ سیاهدانه و یک ق غ نعناخشک ساییده شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک ق چ نمک مخلوط کرده و شکم بادمجان ها را پر میکنیم و فشار میدهیم و داخل ظرف مناسبی فیکس میچینیم.
فلفل ها را هم لابلای آنها میچینیم . حتما شکم بادمجانها رو به بالا باشند.
مخلوط اب نمک و سرکه را روی بادمجان ها ریخته تا کاملا روی آنرا بگیرد .
جای خنک بگذارید . سه روز بعد قابل خوردنه
اگر دقیقا نکات را رعایت کنید به هیچ مشکلی برنمیخورید و ترشی درجه یک و خوشمزه ای خواهید داشت.
میتوانید اندازه ها را چند برابر کنید.
میتوانید اندازه آب و سرکه را کم و زیاد کنید
اینستاگرام نازگل:
https://www.instagram.com/ashpaz_nazgol
تلگرام نازگل:
http://telegram.me/joinchat/AAAAAENf_3vxXHwZqhlAsw
#ترشی_خونگی #ترشی_خانگی #بادمجان_شکم_پر #ترشی_بادمجون #ترشی_بادمجون_شکم_پر #ترشی #آموزش_ترشی #آموزش_آشپزی #آموزش_رایگان #ترشی_سیر #ترشی_مخلوط #نازگل
همه توضیحات ...