آموزش کامل ترشی بادمجان شکم پر نازگل

213,411 بازدید
بیشتر
آشپزی به سبک نازگل
آشپزی به سبک نازگل
لایک یادتون نره ها #ترشی_بادمجان_شکم_پر_نازگل مواد لازم: ۱۵ عدد بادمجان قلمی متوسط ۱۰ عدد فلفل سبز تند دو و نیم لیوان سرکه د ...
لایک یادتون نره ها #ترشی_بادمجان_شکم_پر_نازگل مواد لازم: ۱۵ عدد بادمجان قلمی متوسط ۱۰ عدد فلفل سبز تند دو و نیم لیوان سرکه دو لیوان آب نمک به اندازه نیاز زردچوبه گلپر اسیاب شده نعنا خشک آسیاب شده یک ق غ سیاهدانه یک ق غ هویج نگینی شده دو عدد سیر نگینی شده ۱۰ حبه طرز تهیه: روی شکم بادمجان ها یک برش عمیق میزنیم و به اندازه یک ابرو آن را خالی می کنیم. زیاد شکم آن را خالی نکنید چون وقتی پخته شد بیش از حد باز میشود. چوب بادمجانها را کوتاه کنید و اطراف کلاهک آن را هم برش بزنید و مرتب کنید آنها را داخل آب در حال جوش می ریزیم و یک قاشق غذا خوری زردچوبه یک قاشق غذاخوری نمک و نصف لیوان سرکه به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه می جوشانیم. فلفل‌های تند را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم تا زمانی که بادمجانها نرم شوند ولی شکل خود را از دست ندهند. آنها را آبکش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شوند. دو لیوان آب را بجوشانید و سه قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و شعله را خاموش کنید اجازه دهید کاملا خنک شود سپس دو لیوان سرکه به آب اضافه کنید. هویج و سیر نگینی را با یک ق غ پودر گلپر و یک ق غ سیاهدانه و یک ق غ نعناخشک ساییده شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک ق چ نمک مخلوط کرده و شکم بادمجان ها را پر میکنیم و فشار میدهیم و داخل ظرف مناسبی فیکس میچینیم. فلفل ها را هم لابلای آنها میچینیم . حتما شکم بادمجانها رو به بالا باشند. مخلوط اب نمک و سرکه را روی بادمجان ها ریخته تا کاملا روی آنرا بگیرد . جای خنک بگذارید . سه روز بعد قابل خوردنه اگر دقیقا نکات را رعایت کنید به هیچ مشکلی برنمیخورید و ترشی درجه یک و خوشمزه ای خواهید داشت. میتوانید اندازه ها را چند برابر کنید. میتوانید اندازه آب و سرکه را کم و زیاد کنید اینستاگرام نازگل: https://www.instagram.com/ashpaz_nazgol تلگرام نازگل: http://telegram.me/joinchat/AAAAAENf_3vxXHwZqhlAsw #ترشی_خونگی #ترشی_خانگی #بادمجان_شکم_پر #ترشی_بادمجون #ترشی_بادمجون_شکم_پر #ترشی #آموزش_ترشی #آموزش_آشپزی #آموزش_رایگان #ترشی_سیر #ترشی_مخلوط #نازگل

همه توضیحات ...