آموزش بامیه ماه رمضان
خوبی ماه رمضونه و زولبیا ،بامیه اش
بریم سراغ مواد لازم
مواد لازم
شکر دولیوان (دسته دار)
آب یک لیوان
زعفران آبکرده غلیظ یک ق غ
هل سه عدد
گلاب یک چهارم پیمانه
گلوکز یک ق غ سرپر(اجباریه چونباعث ترد شدن و براق شدن بامیه ها میشه )
جوهر لیمو نصف ق چ که در دو ق غ آب حلش کردیم
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب و گلاب را روی حرارت ملایممیگذاریم و اصلا همنمیزنیم تا شکر حل شود و بعد از حدودا ده دقیقه که جوشید هل و زعفران و گلوکز را هم اضافه میکنیم و حالا هر چند دقیقه یکبار از اون آب و جوهر لیمو با برس اطراف شیره که در حال جوشه میزنیم و دورشو تمیز میکنیم و اینکار از شکرک زدن جلوگیری میکنه و با همون حرارت ملایم میزاریم تا همونجور ریز جوش بزنه تا غلیظ تر بشه از وقتی شعله رو روشن کردیم تا آماده شدنش تقریبا بیست و پنج دقیقه زمان میبره و در آخر که آماده شد باقیمونده آب و جوهر لیمو را اضافه کرده وشعله را خاموش میکنیم و میزاریم کنار تا سرد بشه چونبامیه داغ نیاز به شربت سرد داره
مواد لازم برای #بامیه
کره بیست گرم
آب یک لیوان دسته دار
عسل یک ق غ
آرد یک لیوان دسته دار خیلی سرپرش نکنید
همه توضیحات ...