آموزش بامیه ماه رمضان

2,732 بازدید
بیشتر
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
خوبی ماه رمضونه و زولبیا ،بامیه اش بریم سراغ مواد لازم مواد لازم شکر دولیوان (دسته دار) آب یک لیوان زعفران آبکرده غلیظ یک ق غ ه ...
خوبی ماه رمضونه و زولبیا ،بامیه اش بریم سراغ مواد لازم مواد لازم شکر دولیوان (دسته دار) آب یک لیوان زعفران آبکرده غلیظ یک ق غ هل سه عدد گلاب یک چهارم پیمانه گلوکز یک ق غ سرپر(اجباریه چونباعث ترد شدن و براق شدن بامیه ها میشه ) جوهر لیمو نصف ق چ که در دو ق غ آب حلش کردیم طرز تهیه ابتدا شکر و آب و گلاب را روی حرارت ملایممیگذاریم و اصلا همنمیزنیم تا شکر حل شود و بعد از حدودا ده دقیقه که جوشید هل و زعفران و گلوکز را هم اضافه میکنیم و حالا هر چند دقیقه یکبار از اون آب و جوهر لیمو با برس اطراف شیره که در حال جوشه میزنیم و دورشو تمیز میکنیم و اینکار از شکرک زدن جلوگیری میکنه و با همون حرارت ملایم میزاریم تا همونجور ریز جوش بزنه تا غلیظ تر بشه از وقتی شعله رو روشن کردیم تا آماده شدنش تقریبا بیست و پنج دقیقه زمان میبره و در آخر که آماده شد باقیمونده آب و جوهر لیمو را اضافه کرده وشعله را خاموش میکنیم و میزاریم کنار تا سرد بشه چونبامیه داغ نیاز به شربت سرد داره مواد لازم برای #‌بامیه کره بیست گرم آب یک لیوان دسته دار عسل یک ق غ آرد یک لیوان دسته دار خیلی سرپرش نکنید

همه توضیحات ...