طرز تهیه مارمالاد سیب مخصوص شیرینی مربایی/ مارمالاد ، مربا

1,353 بازدید
بیشتر
آشپزی و قنادی با سهیلا
آشپزی و قنادی با سهیلا
سلام دوستان واسه مارمالاد شیرینی مربایی که پست قبلی اموزش دادم الان میوه ای که در دسترس باشه و همه جا پیدا بشه سیب هستش برای همی ...
سلام دوستان واسه مارمالاد شیرینی مربایی که پست قبلی اموزش دادم الان میوه ای که در دسترس باشه و همه جا پیدا بشه سیب هستش برای همین آموزش مارمالاد سیب رو واستون اماده کردم که دستورالعمل شخصی خودم هستش،،،،،،، . قنادیها هم به شکل سنتی برای شیرینی مشهدی و مربایی از مارمالاد سیب استفاده میکنن چون نسبت به میوه های دیگه ارزونتره.،،،،، . توضیحاتم روی ویدئو کامل هست با صدا ببینید لطفا،،،،،،،، . اما براتون بگم از نکاتش،،،،،،،. . وقتی مربا یا مارمالاد داره می‌جوشه اصلا به دیواره ها قاشق نکشید چون باعث شکرک زدنش میشه،،،،،،، . _قبل از اینکه مربا یا مارمالاد به جوش بیاد باید شکر کاملا حل شده باشه تا بعدا شکرک نزنه،،،،،،، . _میتونید داخل فریزر نگهداریش کنید با حفظ کیفیت و رنگ مثل روز اول تازه میمونه،،،،،،، ژلاتین هم نمیخواد چون هم طعم خوبی به مارمالاد نمیده هم اینکه خود سیب پکتین داره و وقتی مارمالاد خنک میشه  سفت و ژله ای میشه ،،،،،،،، .مارمالاد رو حتما در یخچال نگهداری کنید،،،،،،، ‌. . انتشار دستورات و ویدئو ها در فضای مجازی مجاز نمی باشد

همه توضیحات ...