طرز تهیه مارمالاد سیب مخصوص شیرینی مربایی/ مارمالاد ، مربا
سلام دوستان واسه مارمالاد شیرینی مربایی که پست قبلی اموزش دادم الان میوه ای که در دسترس باشه و همه جا پیدا بشه سیب هستش برای همین آموزش مارمالاد سیب رو واستون اماده کردم که دستورالعمل شخصی خودم هستش،،،،،،،
.
قنادیها هم به شکل سنتی برای شیرینی مشهدی و مربایی از مارمالاد سیب استفاده میکنن چون نسبت به میوه های دیگه ارزونتره.،،،،،
.
توضیحاتم روی ویدئو کامل هست با صدا ببینید لطفا،،،،،،،،
.
اما براتون بگم از نکاتش،،،،،،،.
.
وقتی مربا یا مارمالاد داره میجوشه اصلا به دیواره ها قاشق نکشید چون باعث شکرک زدنش میشه،،،،،،،
.
_قبل از اینکه مربا یا مارمالاد به جوش بیاد باید شکر کاملا حل شده باشه تا بعدا شکرک نزنه،،،،،،،
.
_میتونید داخل فریزر نگهداریش کنید با حفظ کیفیت و رنگ مثل روز اول تازه میمونه،،،،،،،
ژلاتین هم نمیخواد چون هم طعم خوبی به مارمالاد نمیده هم اینکه خود سیب پکتین داره و وقتی مارمالاد خنک میشه سفت و ژله ای میشه ،،،،،،،،
.مارمالاد رو حتما در یخچال نگهداری کنید،،،،،،،
.
.
انتشار دستورات و ویدئو ها در فضای مجازی مجاز نمی باشد
همه توضیحات ...