آموزش بلانچ وفریز کردن اصولی لوبیا سبز با ماندگاری بالا

461 بازدید
بیشتر
آشپزی ساجده
آشپزی ساجده
سلام دوستان عزیز امروز در خدمتتونم با آموزش بلانچ کردن یا شوک حرارتی بهترین روش برای فریز کردن و نگهداری سبزیجات است . بلانچ کرد ...
سلام دوستان عزیز امروز در خدمتتونم با آموزش بلانچ کردن یا شوک حرارتی بهترین روش برای فریز کردن و نگهداری سبزیجات است . بلانچ کردن به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم های است که باعث خراب شدن سبزیجات میشه .بلانچ کردن باعث میشه سبزیجات خاصیت رنگ و مزه وتردی خودشون رو حفظ کنند. بلانچ کردن از دیر پز شدن سبزیجات جلوگیری می‌کند و باعث میشه در مدت زمان نگهداری خواص خودرااز دست ندهند و تازه بمانند.تمام نکات در ویدیو توضیح داده شده حتما ویدیو رو تا آخر ببینید.ممنون میشم ویدیو رو لایک وبه کانال من بپیوندید زنگوله رو هم بزنید تا هر وقت ویدیو جدید گذاشتیم باخبربشید. #لوبیا_سبز#بلانچ#بلانچ_سبزیجات#فریز_کردن_لوبیا_سبز #بلانچ_و_فریز_کردن_لوبیا_سبز#بلانچ_کردن_لوبیا_سبز_با_ماندگاری_بالا

همه توضیحات ...