جُمانه / دسر پان اسپانیا لیوانی با بیسکویت

جُـمانه
جُـمانه
مواد اولیه : تخم مرغ 2 عدد آرد 2/1 پیمانه نشاسته ذرت 2/1 پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری شیر 1 لیوان شکر 2/1 پیمانه بیسکویت ک ...
مواد اولیه : تخم مرغ 2 عدد آرد 2/1 پیمانه نشاسته ذرت 2/1 پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری شیر 1 لیوان شکر 2/1 پیمانه بیسکویت کافی تایم جمانه به مقدار لازم گردو 2/1 پیمانه پودر نسکافه فوری 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 150 گرم کره 50 گرم وانیل 2/1 قاشق چای خوری موز و کیوی به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر را همزده تا کرم رنگ شود. نشاسته و ارد را در قابلمه ریخته شیر را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود سپس روی حرارت گذاشته و مخلوط تخم مرغ و شکر را به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلطت فرنی برسد بعد از روی حرارت برداشته کره را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و سپس وانیل را اضافه کرده سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کرده به یکی پودر نسکافه و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم و خامه هم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. در ظرف سرو ابتدا از مایه شکلاتی ریخته سپس یک لایه بسکوییت بعد موز و کیوی و بعد مایه نسکافه ای و گردو در اخر به دلخواه تزیین کرده و چند ساعتی در یخچال استراحت دهید

همه توضیحات ...