روش پخت ماهیچه و گردن رستوران سفیر فشم
21.4 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
تو این ویدیو روش پخت
تو این ویدیو روش پخت ماهیچه و گردن رستوران سفیر رو می بینین. تقریبا همون روش پخت مشهد بود که نشونتون داده بودم. فقط اینجا زردچوبه، زنجبیل و ادویه کاری اضافه می زدن.
فوق العاده خوشمزه بود و پیشنهاد می کنم حتما تیست کنین این غذای خوشمزه و لذیذ رو. باقالی پلو با ماهیچه و گوشت گردن غذای مخصوص روزهای تعطیله ولی اگر از قبل سفارش بدین برای تعداد ده نفر به بالا براتون آماده میکنن و قیمت باقالی پلو با ماهیچه شون ١۴۵ تومان و باقالی پلو با گوشت گردن ١٣۵ تومان هست. ❤️
4 سال پیش
در تاریخ 1399/07/13 منتشر شده
است.
21,414
بـار بازدید شده