طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص (نرم و آبدار) - خانم پناهی

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
کباب تابه ای مرغ حتما کپشن را بخونید بسیار نکته های مهم براتون نوشتم -برام از غذاهای خوشمزتون که درست میکنید عکس بگیرید برام بفر ...
کباب تابه ای مرغ حتما کپشن را بخونید بسیار نکته های مهم براتون نوشتم -برام از غذاهای خوشمزتون که درست میکنید عکس بگیرید برام بفرستید تو دایرکت خوشحال میشم سلام به دوستان قدیمی گلم وخوش اومدید دوستای جدید گلم به خونه ما خوش اومدید .مرسی از لایک وکامنتای زیباتون عزیزای من براتون کباب تابه ای خوشمزه با گوشت چرخ کرده مرغ درست می کنم که بسیار سالم وراحت وخوشمزه است کباب تابه ای مرغ مواد لازم کوشت مرغ سینه وران ۵۰۰ گرم نصف سینه نصف ران- پیاز اعدد بزرگ باشد رنده ریز کرده میگذاریم آبش برود- آرد یک قاشق- آرد سوخاری ۲ قاشق-زرد چوبه -فلفل- نمک ۱ قاشق چایخوری بعد تست می کنیم کم بود می ریزیم پاپریکا یا پودر فلفل دلمه از هرکدام ۱ قاشق چایخوری - سیر ۴ حبه له شوددر صورت دلخواه- زعفران کمی- زنجبیل تازه کمی رنده شود اگه نبود پودرش را بریزید- کره در صورت تمایل ۳۰ گرم آب شده داخل مواد میریزیم-جعفری ریز خرد شد۳ قاشق غذاخوری کاملا خشک باشد بعد ریز خرد کرد وگرنه موادمان شل میشود - فلفل دلمه ۲ قاشق لازم داریم نگینی خرد شود وکاملاخشک شود طرز تهیه کوشت مرغ را که بهتره با چرخ کوشت چرخ کنیم یا آماده بصورت بسته بندی دارن - تو میکسر انجام ندید بسیار له میشه بعدداخل ظرفی میریزیم آرد- آرد سوخاری- سیر له شده-ادویه ها-زعفران زنجبیل وجعفری بسیار ریز خرد شده وفلفل دلمه بسیار ریز خرد شده میتونید از چند رنگ فلفل دلمه استفاده کنید-همه را قاطی کرده کمی ورز میدهیم ب نکته مهم پیاز رنده شده وظرف پیاز را کج گذاشته تا آب آن خارج شود وبه مواد مرغ اضافه کرده ومیتونیم ۳۰ گرم هم کره آب شده داخلش بریزیم خوش طعم میشه - وهمه مواد را با هم ورز میدهیم ویک ساعت در یخچال قرار میدهیم وتابه را گرم وکمی چرب کرده وبعد کباب مرغ را داخل تابه پهن کرده وصاف کرده اگه به دست می چسبید کمی به دست آب میزنیم وصاف کرده ودورش را هم مرتب کرده وبرش میدهیم اول در تابه را میزاریم کمی آب بیندازه بعد درش را باز کرده میزاریم سرخ بشه وبعد کمی روغن میریزیم وقتی یک طرف سرخ شددیگه در احتیاج نیست بعد برمیگردنیم طرف دیگه هم سرخ بشهواگر روغن کم بود کمی میریزیم وگوجه را هم جدا در کمی روغن سرخ کرده وکمی نمک روش میپاشیم دوطرف سرخ بشه وبعد کته در ظرف سرو می کشیم وکنارش کباب مرغ وگوجه میگذاریم حتما درست کنید عکسای قشنگتون را برام تو دایرکت بفرستید نوش جونتون

همه توضیحات ...