بادمجان شکم پر
606 بار بازدید -
2 سال پیش
-
سس گوشتی
گوشت چرخکرده ۲۰۰
سس گوشتی
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
پوره گوجه ۲ لیوان
رب گوجه ۱ ق غ
قارچ ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
بادمجون ۵ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
سس ربی
مخلوط ۲ ق غ رب گوجه و یک لیوان اب و ادویه دلخواه
سس بشامل
ارد ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و (جوزهندی کمی)
کره و ارد تفت داده بشه تا بوی خامیش گرفته بشه و شیر و ادویه اضافه روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت برسه
بادمجون ۳۰ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین در دمای ۲۰۰ درجه بپزه
و بعد از پر کردن شکم ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزه ( حرارت پایین) و ۵ دقیقه اخر گریل روشن بشه (حرارت بالا)
نکته
اگه بادمجونتون گوشتی بود و تخمی نداشت میتونید به همراه سس گوشتی مخلوطش کنید و اگر گوشتی نبود داخلش رو بیرون بریزید بهتره
وقتی داخل شکم بادمجونو خالی کردین یه مقدار نمک بر حسب دلخواهتون داخل شکمش بریزید
2 سال پیش
در تاریخ 1400/12/11 منتشر شده
است.
606
بـار بازدید شده