بادمجان شکم پر

Cooking_goli
Cooking_goli
606 بار بازدید - 2 سال پیش - سس گوشتی گوشت چرخکرده ۲۰۰
سس گوشتی گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد پوره گوجه ۲ لیوان رب گوجه ۱ ق غ قارچ ۲۰۰ گرم سیر ۲ حبه پیاز ۲ عدد بادمجون ۵ عدد پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم سس ربی مخلوط ۲ ق غ رب گوجه و یک لیوان اب و ادویه دلخواه سس بشامل ارد ۱ ق غ شیر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه و (جوزهندی کمی) کره و ارد تفت داده بشه تا بوی خامیش گرفته بشه و شیر و ادویه اضافه روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت برسه بادمجون ۳۰ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین در دمای ۲۰۰ درجه بپزه و بعد از پر کردن شکم ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزه ( حرارت پایین) و ۵ دقیقه اخر گریل روشن بشه (حرارت بالا) نکته اگه بادمجونتون گوشتی بود و تخمی نداشت میتونید به همراه سس گوشتی مخلوطش کنید و اگر گوشتی نبود داخلش رو بیرون بریزید بهتره وقتی داخل شکم بادمجونو خالی کردین یه مقدار نمک بر حسب دلخواهتون داخل شکمش بریزید
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/11 منتشر شده است.
606 بـار بازدید شده
... بیشتر