کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارکی(Danish Mille-feuille) "
دوره اصلی : دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE
***************
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی
اصول ترکیب مواد اولیه و شیمی مواد در خمیر های کره ای (هزارلایه) و دانمارکی
انتخاب نوع چربی منلسب و لایه گذاری
لمینیت کردن
شیوه انتخاب و کاربرد انواع فیلینگ مناسب
نکات ریز و تکنیکی جهت حصول به نتیجه مناسب
دانمارکی،بریوش،ولوان،ناپلئونی و .
و نکات ظریف و تخصصی پخت .
*****************
.
نکته اجرایی : یکی از خمیرهای پایه در نانوائی حرفه ای خمیر های هزارلایه(سافت،کراست و لایه ای) می باشد.
در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار همیشه و با تغییر شکل و مدل ها بر اساس خلاقیت زمانی و با تغییر فیلینگ ها و مواد قادر به تولید حرفه ای این دسته از نان ها خواهید بود
مدرس دوره : لاله شفیعی
__________
تاریخ شروع کارگاه :یک شنبه 19فروردین1403
6 (عملی )
ساعت کلاس: 16 الی 19
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : دانشگاه شیراز (به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
.
همه توضیحات ...