کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارکی(Danish Mille-feuille) "

11 بازدید
بیشتر
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
دوره اصلی : دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE *************** پاره ای ...
دوره اصلی : دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی اصول ترکیب مواد اولیه و شیمی مواد در خمیر های کره ای (هزارلایه) و دانمارکی انتخاب نوع چربی منلسب و لایه گذاری لمینیت کردن شیوه انتخاب و کاربرد انواع فیلینگ مناسب نکات ریز و تکنیکی جهت حصول به نتیجه مناسب دانمارکی،بریوش،ولوان،ناپلئونی و . و نکات ظریف و تخصصی پخت . ***************** . نکته اجرایی : یکی از خمیرهای پایه در نانوائی حرفه ای خمیر های هزارلایه(سافت،کراست و لایه ای) می باشد. در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار همیشه و با تغییر شکل و مدل ها بر اساس خلاقیت زمانی و با تغییر فیلینگ ها و مواد قادر به تولید حرفه ای این دسته از نان ها خواهید بود مدرس دوره : لاله شفیعی __________ تاریخ شروع کارگاه :یک شنبه 19فروردین1403 6 (عملی ) ساعت کلاس: 16 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : دانشگاه شیراز (به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685 .

همه توضیحات ...