طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوشرنگ

149 بازدید
بیشتر
آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
مربای به یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که از میوه به تهیه می‌شود. مربا به دارای رنگ قرمز و لعاب زیبا ...
مربای به یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که از میوه به تهیه می‌شود. مربا به دارای رنگ قرمز و لعاب زیبا و طعم ترش و شیرین است. این مربا معمولا در فصل پاییز که میوه به در بازار یافت می‌شود طبخ می‌شود و به عنوان صبحانه یا عصرانه با نان و کره یا خامه سرو می‌شود. برای تهیه این مربا، ابتدا به‌ها را شسته و پوست می‌گیریم و به صورت دلخواه خرد می‌کنیم. سپس به‌ها را با شکر و آب و آبلیمو و هل و زعفران در قابلمه می‌گذاریم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا به‌ها نرم و شربت مربا غلیظ شود. این مربا را می‌توانید با قالب‌های مختلف برش بزنید و گردو یا دانه‌های به را به آن اضافه کنید تا زیباتر و خوشمزه‌تر شود. مواد لازم مربای به: میوه به: یک کیلوگرم شکر: یک کیلوگرم آب: ۸ لیوان زعفران آب کرده: یک قاشق چای خوری (اختیاری) چوب دارچین: یک تکه (اختیاری) هل (اختیاری) نکته ۱: چون میوه به عطر و طعم خوبی دارد، نیازی به استفاده از طعم دهنده نمی باشد. نکته ۲: چون مربای به حالت ژلاتینی پیدا می کند، ممکن است بعد از مدتی کمی سفت شود؛ در این صورت کمی آب جوش به مربا اصافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

همه توضیحات ...