آموزش ترشی شور
ترشی شور
مواد لازم:
۱-گل کلم پاک شده ۱ کیلو
۲-هویج ۱۵۰ گرم
۳-خیار ۱۵۰ گرم
۴-کرفس ۱۵۰ گرم
۵-سرکه نیم تا یک لیوان
۶-آب نمک با نسبت ۱٨ واحد آب+۱ واحد نمک
۷-گلپر ۱ ق.غ
۸-فلفل تند کاپی ۵ الی۱۰ عدد
۹-سیر ۱۰ حبه
۱۰-سبزی معطر(مرزه،نعناع،گشنیز، ریحان و ترخون) به اندازه لازم
*برای سفید شدن گل کلم در شور حتما از سرکه سفید استفاده کنید.
*برای اینکه خیار و سبزیجات شل نشه از نمک دریا یا سنگ نمک استفاده کنید.
همه توضیحات ...