طرز تهیه کیک هویج خوشمزه با ساده ترین دستور/ مرحله به مرحله
سلام عزیزای دلم، امیدوارم هر جا که هستید شاد و سلامت باشید
امروز با آموزش پخت کیک هویج در خدمتتونم
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان)
روغن مایع ۱۸۰ گرم (۳/۴ لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان)
هویج ۲۰۰ گرم ( دو لیوان) (حدودا ۳ عدد هویج)
گردو خرد شده حدود نصف لیوان
بیکینگ پودر ۵ گرم (1قاشق مرباخوری سر پر)
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
مواد به دمای محیط برسه. تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . روغن رو اضافه کردم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو 3 بار الک کردم، مواد آردی رو به آهستگی به مواد اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیست.
هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم.
گردو رو هم با کمی آرد مخلوط کردم و آردش رو کمی بگیرین تا زیادی آردی نشه و داخلش ریختم.
این کار به خاطر این هست که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن.
میزان گردو هم سلیقه ای هست. داخل قالب رو کمی چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم . قالب گرد اگر باشه قطر ۲۳ سانت خوبه . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقيقه ، طبقه وسط قرار دادم.
دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . بعد از خنک شدن کیک رو از قالب بیرون آوردم. به دلخواه روش کمی خامه زدم و با میوه و آجیل تزیین کردم.
برای تهیه کیک هایی که توش میوه و پوره میوه داره اگر قالب میان تهی هم داشتید استفاده کنید بهتره پخت بهتر میشه.
بدون فر هم توی فر دست ساز یا توی تابه روی گاز میشه و یا داخل پلوپز میشه پختش.
نوش جان
همه توضیحات ...