123پز / ثعلب داغ / آموزش آشپزی
مواد اولیه:
پودر ثعلب : 2/1 قاشق غذا خوری
شیر : ۱ لیوان
شکر یا نبات : به مقدار لازم
پودر دارچین : به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه:
پودر ثعلب را با شیر روی شعله ی خیلی کم چند دقیقه میپزیم تا بوی خامی ثعلب از بین بره و حالت کشدار به شیر بده و شیر غیظ بشه .
در مرحله ی آخر با شکر یا نبات شیرینش میکنیم اگه با عسل یا شیره های طبیعی شیرین کنیم مقوی و رژیمی میشه ، در فنجان ریخته با پودر دارچین تزیین میکنیم
همه توضیحات ...