آموزش بامیه بدون قیف و ماسوره، بدون خمیر شدن، بدون داغ زدن

70,118 بازدید
بیشتر
آشپزی های روزانه
آشپزی های روزانه
سلااااام نماز روزه هاتون قبول باشه دستور این بامیه قیف و ماسوره نمیخواد ، خمیرش داغ زدن نداره و از همه مهم تر خمیر نمیشه چون تخ ...
سلااااام نماز روزه هاتون قبول باشه دستور این بامیه قیف و ماسوره نمیخواد ، خمیرش داغ زدن نداره و از همه مهم تر خمیر نمیشه چون تخم مرغ نداره وبعد از نگهداری داخل یخچال هم کرانچی و ترد می مونه. به همه نکات داخل فیلم و کپشن دقت کنین. نکته : 1- برای تهیه شربت اول آب و شکر را روی شعله کوچک گاز با حرارت خیلی کم بدید (در حد گرم شد آب و شکر ) و مدام هم بزنید تا شکر حل بشه(آب اصلاااااا نباشد جوش بزند) 2-وقتی شکر حل شد دیگر اصلااااا هم نزنید و شعله گاز را بیشتر کنید تا به جوش بیاد 3-وقتی جوش اومد سریع بلافاصله گلوکز و ابلیمو را اضافه کنین و در حئ حل شدن مواد هم بزنید و سپس شعله را کم کنید تا با حرارت خیلی کم بجوشد(به میزان جوش های داخل تصویر دقت کنین) 4- تقریبا 55 دقیقه با این حرارت کم باید بجوشد( دقت کنین اگر حرارت بالا باشد شربت زود غلیظ شده و بعدا زود شکرک میزند) و در این مدت اصلا هم نزنید تا شکرک نزند 5- در این مدت حتما با اب جوش دیواره ظرف را تمیز کنین 6- ده دقیقه اخر زعفران و گلاب را اضافه کنین 7- بعد این مدت مقداری شربت در ظرفی ریخته و 5 دقیقه در یخچال بذارید اگر به غلظت تصویر رسید شربت را در ظرف دیگر انتقال دهید تا در دما محیط خنک شود و بعد از خنک شدن در ظرف را حتما بگذارید 8-خمیر این نوع بامیه نیاز به داغ زدن نداره و وقتی خمیر یکدستی روی حرارت ملایم بدست اومد و گوله های ارد باقی نموند کافیه. 9-این دستور تخم مرغ نداره پس بامیه ها حتما باید توی روغن داغ داغ بندازید تا وا نرن . اگر بامیه در روغن وا رفت باید بیشتر صبر کنین تا روغن داغ بشه 10- بعد اینکه بامیه در روغن انداختید و بامیه روی روغن شناور شد و از وا نرفتن ان مطمئن شدید شعله را خیلی کم کرده تا درون بامیه هم سرخ شود(حدودا 10 دقیقه) و خمیر نماند برای دیدن آموزش های بیشتر پیج ما را دنبال کنین ممنون میشم با لایک و کامنت هاتون ما رو حمایت کنین اینستاگرام: https://www.instagram.com/daily_foodss/

همه توضیحات ...