طرز تهیه کیک پرتقالی/آموزش کیک اسفنجی سا‌ده و راحت پرتقالی

Moon Omid
Moon Omid
دوستان ممنون میشم کانال منو دنبال کنید .با تشکر کیک پرتقالی خیلی راحت مواد لازم برای کیک پرتقالی خوشمزه آرد سه پیمانه د ...
دوستان ممنون میشم کانال منو دنبال کنید .با تشکر کیک پرتقالی خیلی راحت مواد لازم برای کیک پرتقالی خوشمزه آرد سه پیمانه دو و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر چهار عدد تخم مرغ یک و نیم پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع یک و یک چهارم پیمانه آب پرتقال دو قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چایخوری وانیل تمام اندازه ها براساس پیمانه آشپزی می باشد** اگر در قابلمه و روی گاز درست میکنید از قبل قابلمه رو روی گاز با شعله کم بگذارید تا گرم شود(بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) و قبل از ریختن مایع کیک حتما داخل قابلمه را با روغن چرب کنید. اگر داخل فر درست میکنید از قبل فر را روشن کنید با دمای صد و هشتاد درجه سلسیوس یا سیصد و پنجاه درجه فارنهایت بذارید کاملا گرم بشه و یه قالب رو داخلش رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بذارید. برای درست کردن کردن کیک، آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید و بذارید کنار،بعد تخم مرغ ها رو با دور تند همزن بزنید و وقتی یکدست شد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید(ترجیحا با دور تند) تا سفید و کشدار بشند(حدود پنج دقیقه) بعد روغن را کم کم اضافه کنید و با دور کند هم بزنید،بعد رنده پوست پرتقال و آب پرتقال و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا مواد با هم مخلوط شوند در این مرحله فقط در خد مخلوط شدن مواد را آرام هم می زنیم و بعد در قالب بریزید.بسته به نوع فر یا شعله گازتون حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه بذارید در حدی که وقتی خلال دندون داخل کیک کنید کاملا تمییز بیرون بیاد. اجازه بدید کیک کامل سرد بشه و بعد برش بزنید. نوش جان Very comfortable orange cake Ingredients for a delicious orange cake Three scoops of flour Two and a half teaspoons of baking powder Four eggs One and a half cups of sugar One cup of liquid oil One and a quarter cups of orange juice Two tablespoons of grated orange peel A teaspoon of vanilla All sizes are based on cooking module ** If you make it in a pot on gas, pre-heat the pot on a low flame to heat it (it is better to use a flame spreader) and before pouring the cake liquid, be sure to lubricate the inside of the pot with oil. If you are making it in the oven, turn on the oven beforehand at a temperature of one hundred and eighty degrees Celsius or three hundred and fifty degrees Fahrenheit. Let it heat up completely and grease a mold inside it or put greaseproof paper on it. To make the cake, mix and sift the flour and baking powder together and set aside, then beat the eggs with a high speed mixer and when it is smooth, add the sugar and stir (preferably at a high speed) until white. And stretch (about five minutes) then add the oil little by little and stir slowly, then add the grated orange peel, orange juice and vanilla and stir, and finally add the flour and baking powder little by little until Mix the ingredients together. At this stage, just mix the ingredients gently and then pour into the mold. Depending on the type of oven or gas flame, leave it for about 40 to 60 minutes, so that when you put the cake inside the toothpick, it is completely clean outside. Remember. Allow the whole cake to cool and then cut. Enjoy it ! Music: Don't Stop Now Musician: ASHUTOSH

همه توضیحات ...