طرز تهیه نان کدو حلوایی

6,834 بازدید
بیشتر
نان و کیک با سمیرا
نان و کیک با سمیرا
بفرمایید نان کدو حلوایی خوش عطر و طعم باهم درست کنیم مواد لازم برای خمیر نون کدو حلوایی آرد ۴۷۰ گرم آب ۱۴۰ میل شیر خشک ۲۵ گرم ...
بفرمایید نان کدو حلوایی خوش عطر و طعم باهم درست کنیم مواد لازم برای خمیر نون کدو حلوایی آرد ۴۷۰ گرم آب ۱۴۰ میل شیر خشک ۲۵ گرم نمک۴ گرم مایه خمیر ۵ گرم شکر۳۰ گرم کره ۴۰ گرم پوره ی کدو حلوایی ۱۶۰ گرم دارچین و جوز هندی به دلخواه ( من یک ق چ خوری دارچین زدم ۱/۲ق چ خوری هم جوز هندی زدم ) آب رو بهمراه شیر خشک ، شکر و مایه خمیر مخلوط میکنیم بعد پوره کدو رو اضافه میکنیم و بعد تمام مواد خشک به ترتیب دارچین و جوز هندی نمک و آرد اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن و بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن کره ی نرم و هم دمای محیط رو به موادمون اضافه میکنیم و به ورز دادن ادامه میدیم تا زمانیکه خمیر لطیف و یکدست بشه بعد خمیر رو به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که حجمش ۲ برابر استراحت میدهیم بعد پف خمیر میگیریم برای استراحت دوم خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و در کاسه ای که پارچه انداختیم و آرد پاشی کردیم به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم برای شکل دادن نان بصورت کدو ۴ قطعه نخ کلفت رو روی میز میزاریم نان رو آروم از ظرف خارج میکنیم نخ ها رو یکی یکی آروم میبندیم و نخ اضافی رو قیچی میکنیم آرد میپاشیم و تیغ می‌زنیم و در فر ۱۹۰ درجه از قبل داغ شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت میکنیم نکته نخ رو به اسم نخ لحاف دوزی از خرازی ها میتونید تهیه کنید برای پخت نون فرتون از ۴۰ دقیقه قبل گرم کنید مخصوصا اگر فرتون گازی هست زمان های داده شده برای استراحت خمیر و حجم گرفتنش تقریبی است خمیربه نسبت دما و مکانی که قرار داره شاید دیر تر یا زود تر حجم بگیره امیدوارم این نون درست کنید ازش نهایت لذت رو ببرین

همه توضیحات ...