آموزش اصول مهندسی صنایع غذایی 2 - پارت دوم - سایکرومتری

585 بازدید
بیشتر
فرادرس
فرادرس
مشاهده کامل آموزش اصول مهندسی صنایع غذایی 2 http://fdrs.ir/aprt54 رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی همانطور که از نام آن مشخص است، ...
مشاهده کامل آموزش اصول مهندسی صنایع غذایی 2 http://fdrs.ir/aprt54 رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی همانطور که از نام آن مشخص است، از دو بخش علوم و مهندسی تشکیل شده است. در بخش مهندسی، متخصص مربوطه باید دیدی جامع از اصول پایه‌ مهندسی حاکم بر فرایندهای صنعت غذا داشته باشد. آموختن مباحث مهندسی حاکم بر خطوط تولید مواد غذایی کمک بسیاری به تسلط بر فرایندهای موجود می نماید. مهم ترین مباحث مهندسی مورد استفاده در خطوط تولید، مباحث انتقال حرارت و مکانیک سیالات است. پس از آموختن الزامات اولیه یادگیری مباحث مهندسی در درس اصول مهندسی 1، دانشجویان مباحث ذکر شده را به همراه شناختی کلی از مبحث سایکرومتری و انتقال جرم که در برخی از فرایندهای صنایع غذایی استفاده می شود، در قالب درس اصول مهندسی ۲ می آموزند. با توجه به این که یکی از مهم ترین موقعیت های شغلی در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی فعالیت در جایگاه مدیر تولید و مدیر کارخانه است، اشراف بر مباحث مهندسی برای موفقیت در فعالیت های روزانه ضرورتی اجتناب ناپذیر است. امری که به دلیل اهمیت آن در خط تولید کارخانه های صنایع غذایی در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر نیز، از ارکان های مهم آزمون های مربوطه به شمار می رود. اصول مهندسی صنایع غذایی در بر گیرنده مفاهیم مهندسی حاکم بر خطوط تولید کارخانجات صنایع غذایی است. اصول مهندسی صنایع غذایی ۲ مفاهیمی نظیر: انتقال حرارت، مکانیک سیالات، سایکرومتری و انتقال جرم را پوشش می دهد. اهم مفاهیمی که در این فرادرس تدریس می شود، عبارتند از: مکانیسم های هدایت، جا به جایی و تشعشع حرارتی، مبدل های حرارتی، انتقال حرارت ناپایا، مایکروویو و عایق ها و ضریب عمومی انتقال حرارت، دبی، انرژی های مختلف حاکم بر سیال، قوانین پیوستگی و برنولی، پمپ ها، رئولوژی، سایکرومتری، انتقال جرم و فرایندهای غشایی. مشاهده مطالب عنوان شده در این آموزش، دید وسیعی از مباحث را برای دانشجویان به ارمغان می آورد.

همه توضیحات ...