طرز تهیه انجیر خمس گیلانی | مارمالاد انجیر شمالی

1,446 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
انجیر خمس خیلی شبیه به مارمالاد درست میشه با این تفاوت که، ساده و دم دستی تره و میشه از شکر کمتری توش استفاده کرد. در واقع شمالی ...
انجیر خمس خیلی شبیه به مارمالاد درست میشه با این تفاوت که، ساده و دم دستی تره و میشه از شکر کمتری توش استفاده کرد. در واقع شمالیا در زمان های نه چندان دور، اونقدر درخت انجیر سیاه داشتن که هروقت دلشون یه شیرینی برای صبحونه یا عصرونه میخواست، از باغ چند تا انجیر میچیدن و با این روش مارمالادش میکردن و میذاشتن سر سفره. شکر رو هم فقط در حدی اضافه میکردن که کمی شیرینی بهش بدن. جالبه بدونین شمالیا انجیر خمس رو کنار کره محلی و نیمرو سرو میکردن؛ و راستشو بگم؟! انجیر خمس با کره خیلی عالیه ولی به نظر من طعمش با نیمرو سنخیتی نداشت. البته که همه چیز به ذائقه ی ما برمیگرده و حتما خیلیا عاشق ترکیب طعم نیمرو و انجیر خمس میشن️ مقدار مواد لازم: انجیر: نیم کیلو شکر: یک چهارم لیوان آب: نصف لیوان هل: ۲ عدد گل محمدی: ۲ عدد مغز پسته و گردو به مقدار دلخواه حالا شما ترجیح میدین انجیر خمس رو با چی نوش جان کنین؟ بعدشم! مهمون که نباید بگه چی برام درست نکن! خیلی دلشم بخواد #مارمالاد #مربا #خمس #غذای_شمالی #انجیر

همه توضیحات ...