آموزش شیرینی ساندویچی یا ساندویچ کیک بدون فر و بدون بکینگ پودر/توضیحات رو بخونید

16,041 بازدید
بیشتر
AREZOO TIME
AREZOO TIME
سلام عزیزای من! دلم براتون خیلی تنگ شده بود!!! توی کامنتها جواب دو تا سوال پایین رو بدین! قبل از هر چیزی ویدئو رو لایک کنید که ی ...
سلام عزیزای من! دلم براتون خیلی تنگ شده بود!!! توی کامنتها جواب دو تا سوال پایین رو بدین! قبل از هر چیزی ویدئو رو لایک کنید که یادتون نره! خب همینطور که میدونین آپارات برای کانال ها زنگوله ی اعلان گذاشته! سوال اول : شما زنگوله کانال من یعنی کانال آپارات آرزو تایم رو فعال کردین؟ شما اگه روی زنگوله ی کانال من یکبار کلیک کنید، از اون لحظه به بعد هر وقت ویدئو بذارم توی کانالم،آپارات براتون اعلان میفرسته و بهتون خبر میده:) چی بهتر از این؟! این زنگوله زیر ویدئو و کنار دکمه دنبال کردنه! اگه هنوز کانال منو دنبال نکردین، زیر همین ویدئو گزینه دنبال کردن رو بزنید تا زنگوله براتون نمایش داده شه و روی زنگوله یک بار کلیک کنید:) و تمام... دوستون دارم راستی اگه اینستاگرام دارین، توی گوگل سرچ کنید( اینستاگرام آرزو تایم) یا توی خود اینستاگرام سرچ کنید آرزو تایم و به جمع ۶۷ هزار نفری اینستاگرام من اضافه بشید:) خب خب خب این هم از طرز تهیه شیرینی ساندویچی یا همون ساندویچ کیک، بدون فر و بدون بکینگ پودر و بدون جوش شیرین که فوق‌العاده نرم و خوشمزه ️و خوش بافته! سوال دوم : شما این شیرینی رو توی موکبانگ های ژاپنی و کره ای دیدین؟حتما توی کامنتها برام بنویسین! اینم لینک ویدئوی پودر کیک شگفت انگیز https://www.aparat.com/v/MfxkG شیرینی تر لایه ای رو هم با همین روش پخت ( بدون فر ) میتونین بپزین لینک آموزش شیرینی تر لایه ای https://www.aparat.com/v/uUKI1 (اگه روی این لینک ها نمیتونین کلیک کنین، برید داخل کانالم، اونجا ببینید) لایک یادتون نره و حتما کانال آپارات من رو دنبال کنید و ویدئوهای دیگه م رو هم ببینید مواد اولیه : تخم مرغ درشت 3 عدد شکر 60 گرم پودر کیک شگفت انگیز 60 گرم شیر 3 قاشق غذاخوری استاندارد یا 36 گرم (به دمای اتاق رسیده) روغن پخت و پز 2 قاشق غذاخوری استاندارد 18 گرم اسانس وانیل یک قاشق غذاخوری استاندارد سرخالی 8 گرم نمک یک پینچ فیلینگ: توت فرنگی 5،6 عدد خامه ی قنادی حدود 400 گرم نکته:برای درست کردن مرنگ حتما از ظرف فلزی استفاده کنین، حتما ظرفتون رو با سرکه تمیز کنین، حتما از تخم مرغ به دمای اتاق رسیده استفاده کنین و حتما از تخم مرغی استفاده کنین که خیلی به تاریخ انقضاش نمونده باشه و تازه نباشه نکته:حتما از شیر که تازه باز شده استفاده کنین

همه توضیحات ...