کباب مرغ تابه ای ، آموزش آشپزی حرفه ای

12,806 بازدید
بیشتر
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
مواد لازم: ۷۰۰ گرم مغز رون بدون استخان ۱ عدد پیاز بزرگ ۴ ق غ خ آرد سوخاری ۱ ق غ خ جعفری خشک زعفران دم شده نمک، فلفل سیاه، پاپریک ...
مواد لازم: ۷۰۰ گرم مغز رون بدون استخان ۱ عدد پیاز بزرگ ۴ ق غ خ آرد سوخاری ۱ ق غ خ جعفری خشک زعفران دم شده نمک، فلفل سیاه، پاپریکا،زردچوبه، پودر سیر، پودر پیازچه(به دلخواه من مقداری ادویه ایتالیایی هم زدم) طرز تهیه: اول گوشت و پیاز رو توی غذاساز میریزیم سپس ادویه ها و آرد سوخاری و جعفری رو اضافه میکنیم و یکدست که شد میذاریم کنار تا ۱ ساعت بهش اجازه میدیم تا خوب مزه دار بشه. حالا اونو کف تابه رژیمی پخش میکنیم طبق ویدیو سعی کنین طوری پخش کنین که همه جاش یکسان و یک اندازه باشه. اونو به کمک کفگیر به شکل کباب درمیاریم روشو خط میندازیم اینجوری هم خوشگل میشه هم قشنگ میپزه. روی شعله متوسط که گذاشتین روی سطحش ۲ الی ۳ ق غ خ روغن بریزیم و یکم که شروع به پختن کرد زعفران دم شده رو اضافه کنید و وقتی دیدن یه طرفش خودشو گرفته و نیم پخت شده میتونین به کمک دوتا کفگیر به راحتی برش گردونین و بذاریم هر ۴ طرف کبابا سرخ بشه همچنان با حرارت متوسط.(اینجوری هم کباباتون خوشگل درمیاد هم خوب پخته میشه). در کنار یه پلوی خوشمزه محشر میشه مهمه که گوشتتون حتما مغز رون باشه اینجوری تفاوت رو احساس میکنین از آبدار بودن لطیف بودن این کباب هرچی بگم کنه! امیدوارم درست کنین و از طعم بی نظیرش لذت ببرین️

همه توضیحات ...