طرز تهیه نان ساندویچی (باگت ایرانی ) - هنرستان گلنان
آرد ۲ کیلو گرم (۱۰۰٪)
مخمر فوری ۲۵ گرم (۱/۳٪)
نمک ۲۵ گرم (۱/۳٪)
روغن یا آریستو نان ۶۰ گرم (۳٪)
شکر ۶۰ گرم (۳٪)
بهبود دهنده s500 اکتی پلاس ۲۰ گرم (۱٪)
آب ۱۲۰۰ گرم (۶۰٪)
وزن چانه ۲۵۰ گرم
استراحت اولیه ۱۵ دقیقه
استراحت ثانویه ۱۵ دقیقه
استراحت نهایی ۶۰ دقیقه در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد و رطوب ۸۰٪
پخت در فر دک و کانوکشن در دمای ۲۱۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه
-----
www.golnan-sch.com
instagram: golnanpuratos.school
همه توضیحات ...