طرز تهیه کلوچه خرمایی نرم و خوشمزه مناسب برای مدرسه بچه ها
کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو میشود.کلوچهدها معمولاً به صورت مغزدار طبخ می شود که فواید زیادی دارد.کلوچه خرمایی سیستانی یکی از این کلوچه ها است که مغز آن مخلوط خرما و روغن حیوانی و دارچین است که کمی نیم پز میشود و درون خمیر قرار میگیرد. به همین دلیل علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار مقوی و مفید است.کلوچه ها در مقایسه با شیرینی،شیرینی کمتری دارد اما بافت منسجم تری نسبت به کیک دارد.
مواد لازم
آرد
روغن حیوانی
شکر
خمیر مایه
آب ولرم
نمک،سیاه دانه،رازیانه،
پودر دارچین
خرما
همه توضیحات ...