طرز تهیه فطیر قتلمه خراسانی با تنور گازی خانگی
فطیر قتلمه یک نوع نان روغنی و زردچوبهای است که در خراسان شمالی تهیه میشود. این نان را معمولاً با کره محلی و شکر میخورند و به آن فطیر مسکه میگویند.
مواد لازم فطیر قتلمه:
آرد: ۶ پیمانه
آب: ۴ پیمانه
خمیرمایه: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: دو قاشق غذاخوری
شکر: یک پیمانه
زردچوبه: دو قاشق غذاخوری
کره یا روغن محلی: یک پیمانه
زیره و رازیانه (اختیاری): از هر کدام نصف قاشق غذاخوری
همه توضیحات ...