طرز تهیه فطیر قتلمه خراسانی با تنور گازی خانگی

2,331 بازدید
بیشتر
آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
فطیر قتلمه یک نوع نان روغنی و زردچوبه‌ای است که در خراسان شمالی تهیه می‌شود. این نان را معمولاً با کره محلی و شکر می&z ...
فطیر قتلمه یک نوع نان روغنی و زردچوبه‌ای است که در خراسان شمالی تهیه می‌شود. این نان را معمولاً با کره محلی و شکر می‌خورند و به آن فطیر مسکه می‌گویند. مواد لازم فطیر قتلمه: آرد: ۶ پیمانه آب: ۴ پیمانه خمیرمایه: ۳ قاشق غذاخوری نمک: دو قاشق غذاخوری شکر: یک پیمانه زردچوبه: دو قاشق غذاخوری کره یا روغن محلی: یک پیمانه زیره و رازیانه (اختیاری): از هر کدام نصف قاشق غذاخوری

همه توضیحات ...