شیرینی بدون همزن و فر میکادو

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
مقدار مواد لازم؛ آرد قنادی ۲لیوان آرد نخودچی ۱لیوان پودر کاکائو ۲ ق‌غ پودرقند یک و یک‌چهارم لیوان کره یا روغن جامد ۱۵۰ ...
مقدار مواد لازم؛ آرد قنادی ۲لیوان آرد نخودچی ۱لیوان پودر کاکائو ۲ ق‌غ پودرقند یک و یک‌چهارم لیوان کره یا روغن جامد ۱۵۰گرم روغن مایع یک لیوان نون میکادو ۶یا۷ عدد وانیل مقداری شکلات تخته‌ای ۱۰۰گرم . آرد قنادی رو حدود یک ربع تفت بدید تا خیلی کم تغییر رنگ بده، بعد آرد نخودچی رو اضافه کنید و ده دقیقه تفت بدید، حواستون باشه دائم هم بزنید، آرد نخودچی خیلی زود میسوزه بعد پودر کاکائو، کره، روغن رو اضافه کنید در آخر پودرقند و وانیل، خوب هم بزنید و مواد رو کنار بذارید تا کمی خنک بشه مواد رو لابلای ورقه‌های میکادو بریزید و با کاردک صاف کنید، وقتی ورق بعدی رو روی مواد میذارید با دست خوب فشار بدید حدودا ۶یا ۷لایه ورق میکادو لازم دارید در لایه آخر یک جسم سنگین روی نانها قرار بدید و مدت ۵،۶ساعت بذارید بمونه تا خوب منسجم بشه و بعد شکلات تخته رو روی بخار کتری با دوقاشق روغن مایع بذارید تا آب بشه و روی شیرینی‌ها بریزید و صاف کنید . بذاری یخچال تا شکلات ببنده، و بعد با یک کارد میوه‌خوری تیز برش بزنید ابعاد شیرینی ۳در ۶سانت هست که باید با خط کش اندازه بزنید تا همه شیرینیها یک اندازه و مرتب باشن . نکته؛ اگر با چاقو بزرگ شیرینیها رو برش بزنید لایه های شیرینی

همه توضیحات ...