تاس کباب کاشانی / روژین

65 بازدید
بیشتر
کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
آماده سازی مواد اولیه: گوشت :150گرم پیاز :1عدد رب انار : 4/1 پیمانه بادمجان متوسط 1 عدد گوجه فرنگی پوست کنده :1 عدد نمک و فلفل ...
آماده سازی مواد اولیه: گوشت :150گرم پیاز :1عدد رب انار : 4/1 پیمانه بادمجان متوسط 1 عدد گوجه فرنگی پوست کنده :1 عدد نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز را حلقه‌ای و نازک خرد می‌کنیم. ته یک قابلمه گود می‌چینیم. گوشت را مکعبی به اندازه‌های کوچک (دلخواه) خرد می‌کنیم. گوشت‌ها را روی پیازها می‌ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می‌ریزیم. بادمجان‌ها را نازک خرد می‌کنیم. (برای این‌که بادمجان‌ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمی‌کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید). گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید. وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد. ۲۰ دقیقه پیش از آن ‌که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت‌ پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید) بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. . روژین تاک —— Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe ‏Telegram: https://t.me/rojin_co Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak _ #روژین_تاک #روژین #کنسروروژین #محصولات_غذایی_روژین #صنایع_غذایی_روژین #رب_روژین #سس_روژین #تاریخ #غذا #غذای_ایرانی #زندگی #خورش

همه توضیحات ...