طرز تهیه ارده کنجد سبوس دار و معرفی ۴ خاصیت آن

105 بازدید
بیشتر
آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
ارده کنجد سبوس دار یک ماده غذایی سنتی است که از کنجد تهیه می‌شود. این محصول از آسیاب کردن کامل کنجد (کنجد با پوست) به حالت ...
ارده کنجد سبوس دار یک ماده غذایی سنتی است که از کنجد تهیه می‌شود. این محصول از آسیاب کردن کامل کنجد (کنجد با پوست) به حالت مایع در می‌آید. خواص ارده کنجد سبوس دار: 1. غنی از کلسیم و فیبر: این ارده حاوی مقدار زیادی کلسیم و فیبر است. این مواد می‌توانند در تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول خون، و بهبود عملکرد قلب و عروق کمک کنند. 2. مفید برای کودکان و رشد: به دلیل خواص غذایی، ارده نقش موثری در رشد کودکان دارد. 3. درمانی: این ماده غذایی می‌تواند در درمان بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون، آرتریت، بیماری‌های قلبی و عروقی و... مفید باشد. 4. طبع گرم: از نظر طب سنتی، این ارده طبعی گرم دارد. به طور کلی، ارده یک انتخاب سالم برای صبحانه است. از آن به همراه شیره انگور یا خرما می‌توانید لذت ببرید. معرفی ارده و خواص آن 00:00 تفت دادن کنجدها 00:35 آسیاب کنجدها 00:48 ریختن روغن در ارده 01:46 نوش جان! حتما این ویدیو رو لایک کنید و نظرتون رو در کامنت ها برامون بنویسید. برای دیدن دستور پخت های بیشتر می تونید به سایت ما مراجعه کنید: chefleily.ir

همه توضیحات ...