آموزش آشپزی: ناسی لماک
89 بار بازدید -
3 سال پیش
-
مواد لازم:
برنج دانه بلند
مواد لازم:
برنج دانه بلند ... 5/1پیمانه
شیر نارگیل... 2/1پیمانه
آب ... 2/1پیمانه
زنجبیل ... به مقدار لازم
گوشت گوساله ... 200 گرم
تخممرغ آبپز ... 1 عدد
مغز آجیل... به مقدار لازم
کنجد (برای تزیین) ... به مقدار لازم
نمک ... به مقدار لازم
جوانه ماش ... به مقدار لازم
زمان تهیه 75 دقیقه
طرز تهیه:
برنج را دو بار شسته و آبکش میکنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمهای میریزیم، در آنرا میبندیم و روی حرارت قرار میدهیم.
وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته میگذاریم به مدت 5 دقیقه بماند. سپس اجازه میدهیم تا سرد شود. این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخممرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو میشود.
3 سال پیش
در تاریخ 1399/12/23 منتشر شده
است.
89
بـار بازدید شده