آموزش آشپزی: ناسی لماک

123پز
123پز
89 بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم: برنج دانه بلند
مواد لازم: برنج دانه بلند ... 5/1پیمانه شیر نارگیل... 2/1پیمانه آب ... 2/1پیمانه زنجبیل ... به مقدار لازم گوشت گوساله ... 200 گرم تخم‌مرغ آب‌پز ... 1 عدد مغز آجیل... به مقدار لازم کنجد (برای تزیین) ... به مقدار لازم نمک ... به مقدار لازم جوانه ماش ... به مقدار لازم زمان تهیه 75 دقیقه طرز تهیه: برنج را دو بار شسته و آبکش می‌کنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمه‌ای می‌ریزیم، در آن‌را می‌بندیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته می‌گذاریم به مدت 5 دقیقه بماند. سپس اجازه می‌دهیم تا سرد شود. این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم‌مرغ آب‌پز و ادویه فراوان مالزیایی سرو می‌شود.
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/23 منتشر شده است.
89 بـار بازدید شده
... بیشتر