پخت بهترین مرغ سوخاری حرفه ای و رژیمی با مایکروفر و سولاردام بدون نیاز به هواپز
13.7 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
مرغ سوخاری که همه عاشقشن
مرغ سوخاری که همه عاشقشن یه داستانی داره ؛ میخوری عذاب وجدان میگیری از حجم روغن و سرخ کردنی بودنش ،نمیخوری مدیون شکمت میشی
حالا من تو این پست یادتون میدم که هم مرغ سوخاری سالم بپزید و عذاب وجدان نگیرید ؛هم کلی هزینه بابت سرخ کن بدون روغن و ایر فرایر نکنید
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
برای درست کردن مرغ سوخاری
چند تکه مرغ (ران و سینه فرقی نداره )
نمک
فلفل سیاه
پودر سیر
پاپریکا
دو عدد تخم مرغ
آرد ۲ق غ
نشاسته ذرت ۲ق غ
پودر سوخاری (من مارک پانکو استفاده کردم ولی مارک آمون هم خوبه )
1️ مرغ و کمی اب و ادویه جات رو در ظرف پیرکس یا آرکوپال ساده( لبه طلایی یا نقره ای نداشته باشه) بریزید و با ماسکرو ۹۰۰ وات ۱۵-۳۰ دقیقه زمان بدین تا کمی بیشتر از نیم پز بشه
2️ تخم مرغ و ادویه ها و آرد و نشاسته ذرت و اب رو با هم مخلوط کنید تا مایع غلیظی درست بشه
3️مرغهای پخته شده رو با مایع تخم مرغی ترکیب کنید و بعد در پودر سوخاری بریزید و بعد یک ربع در یخچال بزارید تا پودر سوخاری ها کاملا به مرغ بچسبن
4️کف سینی پیرکس یا سینی بخارپز (ظرف فلزی نباشه) کمی چرب کنید مرغها رو درونش بگذارید و روی مرغ هارو با برس کمی روغن بزنید
5️مرغهارو درون سولاردام سوخاری کنید و اواسط پخت تک استاپ کنید و مرغهارو زیر و رو کرده و مجدد کمی با برس روغن بزنید
زمان پخت حدودیه ؛ منتظر تغییر رنگ زیاد پودر سوخاری نباشید چون ممکنه مرغها خشک بشن ، پس بعد از حدود ۱۵ دقیقه اگه سطح سوخاری برشته شد بیشتر نزارید که مرغها خشک نشن
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
روش پخت در سولاردام : با پخت ترکیبی ( کامبیcombi) شماره ۴ دمای ۲۰۰ درجه و قدرت ۳۶۰ وات رو تنظیم کنید و زمان پخت حدودی ۱۵-۲۰ دقیقه رو وارد کنید . حتما مراقب باشید مرغها خشک نشن
برای پخت در فر برقی و توستر : از قبل گرم کنید و در طبقه بالا با دمای ۲۰۰ درجه ، هر طرف مرغهارو ۱۰دقیقه سرخ کنید( رومال با روغن هم فراموش نشه)
برای پخت در گازی: شرایط مشابه فر برقی و توستر میباشد فقط دما ۲۲۰ تنظیم شود
2 سال پیش
در تاریخ 1401/06/10 منتشر شده
است.
13,758
بـار بازدید شده